Γιώργος Μαρίνος: Από τη λάμψη στην απομόνωση διαρκείας

Ο Γιώργος Μαρίνος αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δημοσιότητα και παραμένει λαμπερός, ακόμη και μέσω της απουσίας του. Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες performers, που έχει διανύσει μια εντυπωσιακή καριέρα, έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

Παρ’ όλο που ο Γιώργος Μαρίνος ήταν γνωστός ως ένας από τους κορυφαίους σόουμαν στην Ελλάδα και τα σόου του αποτελούσαν αναφορά για κάθε θεατρική σεζόν, στην προσωπική του ζωή ήταν πάντα μοναχικός. Έριχνε όλα τα συναισθήματά του στη μεγάλη του αγάπη, τα σκυλιά, ενώ είχε πάθος με την αστρολογία.

Η απόφαση του να αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα πριν από μερικά χρόνια σόκαρε πολλούς, καθώς επέλεξε να απομονωθεί στο σπίτι του στο Νέο Βουτζά, κοντά στη Ραφήνα. Φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και για ένα διάστημα φιλοξενήθηκε στο Σπίτι του Ηθοποιού με ίδρυτρια την Άννα Φόνσου.

Μέχρι και σήμερα, έχουν ριχτεί τόνοι μελανιού σχετικά με τη ζωή του Γιώργου Μαρίνου, όμως αυτός φαίνεται να τηρεί σταθερά την απόφασή του να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να διατηρήσει την προσωπική του γαλήνη. Ένας μοναδικός καλλιτέχνης που παραμένει αινιγματικός και αξεπέραστος στην καλλιτεχνική του πορεία.

Written by admin

Πολλά Μηνύματα: Η Σημασία της Έκφρασης

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Η απόφασή μου να διαλύσουμε τους ONE λόγω της αντίδρασης