Γιώργος Κοψιδάς: Όταν σταματάει το ζευγάρι να κάνει καλό σεξ, μπορεί να το ψάξει άλλου

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε για το θέμα της απιστίας, του σεξ σε μια σχέση, της συγκατοίκησης και της διαφοράς ηλικίας, σε συνέντευξη που έδωσε στο «MEGA Καλημέρα».

Αρχικά, για το bullying που είχε υποστεί για την εξωτερική του εμφάνιση όταν ήταν νεότερος, ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου τότε ως παιδί. Δεν με θεωρούσα όμορφο όταν κοιταζόμουν στον καθρέφτη, αυτό προέβαλλα υποσυνείδητα και σους άλλους και αυτό μου επιστρεφόταν. Όλοι οι άνθρωποι που συναντάμε είναι καθρέφτες. Αυτό που πιστεύουμε εμείς για εμάς».

Επίσης, μίλησε για τον καιρό που έκανε δύο δουλειές: «Κάποια περίοδο ενώ ήμουν ηθοποιός αναγκάστηκα να κάνω και άλλη δουλειά. Θυμάμαι έκανα τοποθέτηση φωτοβολταϊκών κια ήμουν βοηθός υδραυλικού. Είχε πλάκα γιατί πολλοί νόμιζαν ότι πηγαίναμε για γύρισμα και με ρώταγαν και τους έλεγα: “Όχι, ήρθεμα να δουλέψουμε, να κάνουμε τοποθέτηση κανονικά”».

Δείτε το βίντεο

Για το αν έχει υπάρξει άπιστος σε σχέση του, ο Γιώργος Κοψιδάς σχολίασε: «Ναι, έχω απιστήσει. Υπήρξαν απιστίες που δεν τις μετάνιωσα και απιστίες που τις μετάνιωσα. Αυτά που έκανα παλιότερα τα έκανα σε μια άλλη φάση της ζωής μου, που σκεφτόμουν εγώ διαφορετικά. Έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπω ακόμα και το σεξ. Συνδέομαι πολύ βαθύτερα πια με τους ανθρώπους».

Για τη σημασία του σεξ στη σχέση, σημείωσε: «Πιστεύω ότι το σεξ παίζει σπουδαίο ρόλο σε μια σχέση. Να γίνεται όχι απλά σεξ, αλλά καλό σεξ, να είναι και οι 2 σύντροφοι ικανοποιημένοι με αυτό. Είναι ένας βασικός πυλώνας σε μια σχέση. Όταν σταματάει ένα ζευγάρι να κάνει σεξ ή δεν κάνει καλό σεξ, δεν είναι ικανοποιημένο σε αυτό το κομμάτι, αρχίζουν άλλα προβλήματα. Καταπιέζονται πράγματα και μπορεί η ενέργεια να ψάξει να εκφραστεί αλλού, να μην υπάρχει καλό σεξ στη σχέση και να θες να το ψάξεις κάπου αλλού».

Στη συνέχεια, για το ζήτημα της συγκατοίκησης, είπε: «Συγκατοίκηση από ένα σημείο και μετά στο ίδιο σπίτι, εμένα προσωπικά, με πιέζει. Έχω ανάγκη να έχω και τον δικό μου χώρο. Το ιδανικό είναι να υπάρχουν δύο σπίτια και όποτε θέλουμε μες την εβδομάδα να μένουμε μαζί».

Ενώ, για το πώς θα το διαχειριζόταν στην περίπτωση που έκανε παιδιά, απάντησε: «Και τα παιδιά χωρισμένων γονιών έτσι δεν μένουν; Φαντάσου να υπάρχει αυτή η επιλογή και να μην είναι χωρισμένοι οι γονείς και να μένουν τα παιδιά σε 2 σπίτια και να παίζουν και από εδώ και από εκεί. Για μένα, σαν παιδί, να είχα 2 σπίτια θα είχε πλάκα. Δεν ξέρω, γιατί δεν θέλω να κάνω παιδιά. Αν έρθει η ώρα και θελήσω να κάνω παιδί, μπορεί να αλλάξω σκεπτικό».

Τέλος, για το θέμα της διαφοράς της ηλικία στις προσωπικές σχέσεις, ο Γιώργος Κοψιδάς τόνισε: «Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι στο ίδιο επίπεδο εξέλιξης. Υπάρχουν άνθρωποι 20 χρονών και μπορεί να συζητήσεις μαζί τους και είναι σαν να μιλάς με άνθρωπο 40. Και το αντίστροφο, υπάρχουν 40αρηδες που έχουν το μυαλό 15χρονου».

# Γιώργος Κοψιδάς # ζευγάρια # σεξ

Πηγή

Η καταγραφή της τραγικής στιγμής με τον TikToker Tzane: Οι YouTubers μιλούν

Ενισχυμένα μέτρα Ελληνικής Τροχαίας για την επιστροφή των τριημερουλάκων