Η καταγραφή της τραγικής στιγμής με τον TikToker Tzane: Οι YouTubers μιλούν

Ένα τραγικό ταξίδι είχε ο Έλληνας TikToker Tzane στην Ιταλία την προηγούμενη εβδομάδα. Ο 23χρονος από την Γεωργία, με το κανονικό όνομα Giorgi Janelidze, ταξίδεψε με φίλους παραγωγούς περιεχομένου για γυρίσματα σε εγκαταλελειμμένες περιοχές στην Καλαβρία που εγκαταλείφθηκαν μετά από φυσικές καταστροφές. Η τραγωδία έλαβε χώρα όταν ο Tzane έπεσε από ένα μπαλκόνι χωρίς κάγκελα, καταλήγοντας στον γκρεμό και χάνοντας ακαριαία τη ζωή του.

Οι φίλοι του από το YouTube, Χρήστος Κόγιας και DreamGreek, μοιράστηκαν την τραγική εμπειρία τους σε ένα σύντομο βίντεο στο Instagram. Εξηγώντας την ατυχήματη πτώση, τόνισαν ότι δεν προσπάθησαν να κάνουν κάποιο challenge ή να υπερβούν τα όρια της ασφάλειας.

Η κηδεία του Tzane αναμένεται να γίνει στη Γεωργία, ενώ οι φίλοι του ανακοίνωσαν ότι δεν θα επισκεφθούν ξανά επικίνδυνα μέρη για γυρίσματα χωρίς εξονυχιστική έρευνα. Η απώλεια του Tzane άφησε ένα μεγάλο κενό στην κοινότητα των social media και στον κόσμο των δημιουργών περιεχομένου.

Η σκληρή αυτή διαδρομή δείχνει τη σημασία της ασφάλειας και της προσεκτικότητας κατά την πραγματοποίηση τέτοιων δραστηριοτήτων. Ας μάθουμε από αυτή την τραγική εμπειρία και ας προσέχουμε πάντα τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας.

Πηγή: protothema.gr

Written by admin

Η Τζένη Μελιτά μοιάζει με μπρόκολο στο επεισόδιο του “Μάτια Ερμητικά Κλειστά”

Γιώργος Κοψιδάς: Όταν σταματάει το ζευγάρι να κάνει καλό σεξ, μπορεί να το ψάξει άλλου