Γιάννης Ζουγανέλης: Σοκαρισμένος με τις καταγγελίες εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη – «Έπεσα από τα σύννεφα… Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται ο Αλέξης Γεωργούλης, μετά την καταγγελία εις βάρος του για βιασμό και κακοποιητική συμπροφορά από πρώην υπάλληλο του Ευρωκοινοβουλίου και νυν στελέχους της νομικής υπηρεσίας της Κομισιόν.

Οι έρευνες των αρχών για τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή βρίσκονται σε εξέλιξη και τόσο ο πολιτικός, όσο και ο καλλιτεχνικός κόσμος παρακολουθούν «παγωμένοι» τις εξελίξεις.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έκανε δηλώσεις και σχολίασε την υπόθεση. Ο καλλιτέχνης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», σχολίασε τα όσα ακούγονται για τον ηθοποιό, με τον οποίο είναι φίλος εδώ και πολλά χρόνια.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι…»

«Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι σχεδόν 30 χρόνια φίλος μου. Έπεσα από τα σύννεφα. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μια γυναίκα και μάλιστα, αυτού του επιπέδου, μπορεί να καταγγείλει κάτι που είναι ψευδές. Έπεσα από τα σύννεφα, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Αλέξης μπορεί να έχει υποπέσει σε τέτοιες λογικές, δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τον χαρακτήρα του Αλέξη Γεωργούλη. «Είναι ένα πολύ τρυφερό παιδί, ανοιχτό παιδί. Μας προσκάλεσε μάλιστα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μιλήσαμε για τον ελληνικό πολιτισμό. Είναι τρομερό πράγμα. Είμαι απέναντι σε κάθετί βίαιο που συμβαίνει στη ζωή», εξήγησε.

Τέλος, σημείωσε: «Δεν μπορώ να πέσω σε λογικές για τους λόγους που έγινε αυτό τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Είναι παγίδα να μπω εγώ σε ένα τέτοιο ερώτημα. Ας κοιτάξουμε όλοι τους εαυτούς μας και το τι κάνουμε για να θρέψουμε όλη αυτή την επικοινωνία. Στην Ελλάδα δεν είμαστε ούτε παιδεραστές, ούτε βίαιοι, ούτε τα παιδιά μας πάνε στα σχολεία για να τσαμπουκαλεύονται. Όλα αυτά είναι εξαιρέσεις. Δεν είναι έτσι οι Έλληνες».

Πέταξε τα πρόσθετα μαλλιά και τα εξτένσιον – Η νέα εντυπωσιακή εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τη να εμφανίζεται χωρίς εσώρουχο και να φαίνεται το στήθος της