Αλέξης Γεωργούλης: Εμφανίστηκε δημόσια μετά το σκάνδαλο

Γνωστός ηθοποιός παρεβρέθη στην κηδεία του Ηλία Λογοθέτη

Ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης παραβρέθηκε στη σπάνια δημόσια εμφάνιση του το μεσημέρι του Σαββάτου (2/3). Ο Aλέξης Γεωργούλης έδωσε το παρών στην κηδεία του Ηλία Λογοθέτη που έγινε στο κοιμητήριο του Παπάγου.

Παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει κατά του ηθοποιού για σεξουαλική κακοποίηση, έχει επιλέξει να μην καταθέσει απόψεις του σχετικά, επιλέγοντας να διατηρήσει την χαμηλή προφίλ και να μην αναφερθεί δημόσια. Ωστόσο, η κηδεία του Ηλία Λογοθέτη αποτέλεσε αφορμή για να είναι παρών και να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στους οικείους του εκλιπόντος.

Επιπλέον, ο Αλέξης Γεωργούλης έχει αποχωρήσει από την ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και έχει ανεξαρτητοποιηθεί ως Ευρωβουλευτής. Η παρουσία του στην κηδεία του Ηλία Λογοθέτη ήταν μια ακόμη ευκαιρία να είναι κοντά σε συναδέλφους και φίλους του παρά τις δύσκολες στιγμές που διανύει.

Οι φωτογραφικές λήψεις από την κηδεία του Ηλία Λογοθέτη κατέγραψαν τη συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στην εκδήλωση, δείχνοντας έτσι την παρουσία του στο δημόσιο και τον κοινωνικό βίο.

Written by admin

Latest

Συγκλονίζει η Ναταλία Γερμανού: «Να ‘σαι καλά και συγγνώμη» (video)

Η αληθινή μονομαχία του Πέτρου Λαγούτη: Η σχέση με τα παιδιά μου