Η αληθινή μονομαχία του Πέτρου Λαγούτη: Η σχέση με τα παιδιά μου

Πιστεύω ότι τα παιδιά μου πάντα ήταν αυτό το πράγμα που δεν με άφηνε να υπερβώ και το τελευταίο όριο” ομολογεί, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Λαγούτης

Καλεσμένος στον Τάσο Ιορδανίδη ήταν ο Πέτρος Λαγούτης, το απόγευμα του Σαββάτου, στη νέα εκπομπή “Μπαμπα-δες” στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στη μάχη της απεξάρτησης που έδωσε για τον εθισμό του στον τζόγο.

Ο Πέτρος Λαγούτης δήλωσε ότι “όπως όλοι οι εθισμοί, και αυτός σιγά σιγά σε τρώει. Σε τρώει από μέσα και έχει την παγίδα ότι δεν φαίνεται από την αρχή. Ένας αλκοολικός, ένας ναρκομανής φαίνεται στον περίγυρο και αυτό μερικές φορές μπορεί να τον κάνει να σωθεί πιο γρήγορα. Αλλά ο εθισμός στον τζόγο έχει την παγίδα ότι μπορείς να κρύβεσαι για πολύ καιρό. Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτό το πράγμα βασανίζονται πάρα πολύ με όλους τους τρόπους, πρακτικά, οικονομικά, συναισθηματικά, κοινωνικά και επαγγελματικά”.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι “ήταν μια τρελή περιπέτεια όλο αυτό το πράγμα, ένας πολύ δύσκολος δρόμος. Όμως, μετά από έξι χρόνια από την αποφοίτησή μου από το ΚΕΘΕΑ και οκτώ από την ημέρα που πήγα εκεί, μπορώ να πω ότι τελικά η εμπειρία μου με βοήθησε να αλλάξω πράγματα μέσα μου και νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτό”.

“Νομίζω ότι τα παιδιά μου ήταν πάντα αυτό το πράγμα που δεν με άφηνε να υπερβώ το τελευταίο όριο. Ήταν το μόνο πράγμα που δεν το τζόγαρα, η σχέση με τα παιδιά μου”, πρόσθεσε ο Πέτρος Λαγούτης στην εκπομπή.

Written by admin

Αλέξης Γεωργούλης: Εμφανίστηκε δημόσια μετά το σκάνδαλο

Ένα άτιμο κρανίο: Η επίθεση με το κουτούλι σε βίντεο