Γάμος αλά Ελληνικά 3: Αυτή είναι η αφίσα της ταινίας – «Εξαφανισμένος» ο Αλέξης Γεωργούλης

Latest

Η επίσημη αφίσα της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3» που θα δούμε στην μεγάλη οθόνη στις 8 Σεπτεμβρίου, μόλις κυκλοφόρησε, ωστόσο ο Αλέξης Γεωργούλης είναι εξαφανισμένος.

Το απόγευμα της Πέμπτης 13/7 η Νία Βαρντάλος, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την αφίσα και όπως θα δεις, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι απών.

Ο ηθοποιός θα είχε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ταινίας και μάλιστα ο ίδιος είχε δηλώσεις λίγους μήνες πριν στο podcast της Μαρίας Σολωμού: «Κάνω έναν τύπο ο οποίος είναι αγρότης σε ένα νησί, που δεν λέει ποιο ακριβώς νησί στα πλαίσια της ταινίας της Νίας Βαρντάλος My Big Fat Greek Wedding 3… Έχει πολύ ενδιαφέρον, δεν θα πω τς ακριβώς γίνεται… Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κέρκυρα και την Αθήνα».

Να αναφέρουμε πως η υπόθεση του “Γάμος αλά Ελληνικά 3” περιστρέφεται γύρω από έναν γάμο – άγνωστο ποιανού – και θα δούμε τους Nia Vardalos, John Corbett, Louis Mandylor, Elena Kampouris, Maria Vacratsis, Andrea Martin, Elias Kacavas, Gia Carides, Joey Fatone, Lainie Kazan και Melina Kotselou στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.


Πηγή: athensmagazine.gr

Καίτη Φίνου για την τρανς Μις Ολλανδία: «Πώς θα τη χαρακτηρίσεις γυναίκα από τη στιγμή που γεννήθηκε άνδρας;»

Κάτια Ταραμπάνκο: Ποζάρει με μπικίνι και μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της (ΦΩΤΟ)