Γ.Κότσιρας: «Κοινό μυστικό ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε όλες τις δουλειές»

Ο Γιάννης Κότσιρας μίλησε για το “καυτό” θέμα του τελευταίου διαστήματος που δεν είναι άλλο από τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

«Το ότι συμβαί­νουν αυτά τα πράγματα, και συνέβαιναν στο πα­ρελθόν σε όλους γενικά τους εργασιακούς χώ­ρους, ήταν ένα κοινό μυστικό, όχι μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο. Εγώ ξέρω και για τον νομι­κό χώρο και για τον χώρο των εργοστασίων και έχω ακούσει τέτοια άσχημα πράγματα σε όλες τις δουλειές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι ήταν σημαντικό που η αρχή έγινε από τον αθλητι­σμό, συγχαίροντας την Σοφία Μπεκατώρου «που ξεκίνησε αυτή την ιστορία για να προλάβει καινούργιες καταστάσεις».

Το ευτυχές είναι ότι, όπως είπε, στον χώρο της μουσικής δεν έχει ακούσει πολλά πράγματα: «Ξέρω για κάποιες κακές συμπεριφορές, αλλά γενικά δεν έχω ακούσει. Να πω, όμως, την αμαρτία μου, δεν είμαι ο καλύτερος γνώστης αυτών των κα­ταστάσεων, καθώς οι σχέσεις μου με τον συνο­λικά καλλιτεχνικό χώρο δεν είναι και έντονες και καλές, γιατί είμαι απέξω από αυτό που λέμε star system. Στον καλλιτεχνικό χώρο και ίσως στην πολιτική, όπου δηλαδή τα ονόματα είναι “λαμπερά”, υπάρχουν όλα αυτά και πρέπει να ακουστούν».

 

 

Κώστας Δόξας: Η απάντηση της πρώην συζύγου του στην ανακοίνωση του – Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Κόπηκε στον αέρα η εκπομπή της Αννίτας Πάνια – Βρέθηκαν κρούσματα κορονοϊού