Φυλακές Τρικάλων: Κρατούμενος επιτέθηκε σε σωφρονιστικό υπάλληλο

0
69

Ένας κρατούμενος επιτέθηκε σε σωφρωνιστικό υπάλληλο στις φυλακές Τρικάλων. Ο τελευταίος μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr το περιστατικό συνέβη την Τρίτη όταν ο κρατούμενος σε έξαλλη κατάσταση προκάλεσε ζημιές στο χώρο του ιατρείου των φυλακών Τρικάλων. Σωφρονιστικός υπάλληλος μπήκε στο χώρο για να τον ηρεμήσει, δέχθηκε ωστόσο ο ίδιος την επίθεση του κρατουμένου, ο οποίος τον γρονθοκόπησε άγρια. Ακινητοποιήθηκε με την παρέμβαση των υπολοίπων σωφρονιστικών υπαλλήλων, ενώ ο συνάδελφός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε και υπογράφουν ο πρόεδρος Νίκος Μαρδάνης και ο γ.γ. Νίκος Μπρέντας καταγγέλλει το γεγονός και κάθε μορφή βίας σημειώνοντας ότι το προσωπικό «θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και επαγγελματισμό τη δουλειά του». Καλεί δε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του προσωπικού από κάθε μορφή βίας.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ, ΦΥΛΑΚΕΣ, ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here