Φαίη Σκορδά: Το συγκινητικό τελευταίο αντίο στην συνεργάτιδά της Μαρία Μάτσα

Λίγο πριν το του σημερινού «Πρωινού», η Φαίη Σκορδά έκανε ένα διάλειμμα από τις ψυχαγωγικές ειδήσεις της ημέρας για να αναφερθεί στο τραγικό γεγονός που βύθισε στο πένθος σήμερα το πρωί την οικογένεια του ΑΝΤ1 αλλά και πάρα πολλούς άλλους εργαζόμενους στα τηλεοπτικά κανάλια.

Είπε η παρουσιάστρια: «Είμαστε εδώ για να σας ψυχαγωγούμε. Δεν είναι όλες οι μέρες εύκολες, αλλά σαφώς η δουλειά είναι δουλειά και πρέπει να είμαστε συνεπείς όσο μπορούμε. Πριν από πολλά χρόνια είχα χάσει τη γιαγιά μου και είχα επιλέξει να μην το μοιραστώ. Έκανα την εκπομπή κανονικά και μετά πήρα το αεροπλάνο και πήγα στο Κιλκίς. Δε θέλω να σας μαυρίζω τη καρδιά. Αλλά οφείλω όμως τώρα, για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτό το πλατό, γιατί είχαμε συνεργαστεί με αυτό το κορίτσι, να πούμε το δικό μας αντίο σε μία συνάδελφο και φίλη, ικανή και γλυκιά.

»Σκοτώθηκε σε τροχαίο καθώς έρχονταν στη δουλειά της. Ήταν ένας άγγελος. Πριν από λίγες ημέρες εδώ στον αέρα της εκπομπής μας έλεγε ότι είχε βρει ένα αδέσποτο και το κράτησε και πόσο γλυκό ζωάκι είναι. Ήταν μια γυναίκα που ήταν πάντα με το χαμόγελο. Ήταν η κάμερά μου και στο Mega και, όταν έκλεισε το κανάλι, στον ΑΝΤ1. Υπάρχει από το πρωί μια αμηχανία και μια μεγάλη στενοχώρια. Κανείς δεν το πίστευε.

Ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Ο πόνος βέβαια αφορά στην οικογένειά της. Συλλυπητήρια μέσα από την καρδιά μας. Αυτό είναι ένα μάθημα να σκεφτόμαστε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Survivor Spoiler: Ο Σπαλιάρας μπαίνει στο παιχνίδι με στόχο να τους… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Video

ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ το γόνατο της Χρηστίδου! Της ΠΛΑΚΩΣΕ το ΠΟΔΙ μηχανή (video)