Φαίη Σκορδά για Δημήτρη Αλεξάνδρου: Το να παίρνει έναν άνθρωπο και να τον απειλεί, δείχνει το ποιόν του

Η καταγγελία του Χρήστου Κούτρα εις βάρος του Δημήτρη Αλεξάνδρου σχετικά με τις απειλές που δέχτηκε έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, με τις πρωινές εκπομπές να σχολιάζουν το θέμα.

Ανάμεσά τους και η εκπομπή «Fay’s Time», με τη Φαίη Σκορδά να παίρνει θέση επί του θέματος λέγοντας πως σοκαρίστηκε από τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου.

«Βγήκε σήμερα ο Χρήστοε Κούτρας κι είπε κάτι στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή που εμένα με έκανε να πέσω από τα σύννεφα. Στέλνεις μηνύματα κι απειλείς έναν δημοσιογράφο και του λες “θα σε ισοπεδώσω”; Και καταλήξανε στο τμήμα, γιατί φοβήθηκε ο Κούτρας κι έκανε καταγγελία;», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορείς να έχεις παράπονα και να μιλάς για ηθική και να λες ότι δεν σε σέβονται, όταν θες να έχεις την απαίτηση οι γύρω σου να είναι σωστοί, δεν μπορείς να μιλάς με αυτόν τον τρόπο, απειλώντας εμμέσως ή ευθέως», πρόσθεσε.

Τέλος, κατέληξε πως η συμπεριφορά αυτή δείχνει το ποιόν ενός ανθρώπου. «Για μένα, αυτό δείχνει το ποιόν ενός ανθρώπου. Για να είμαι σωστή, μίλησα μαζί του 40 λεπτά και λέω “το παιδί τα βλέπει διαφορετικά τα πράγματα κι έχει κάποιες ευαισθησίες” και μετά ακούω ότι αυτό το παιδί απαντάει “θα σε ισοπεδώσω”. Ποιος είναι αυτός που γράφει “θα σε ισοπεδώσω”;», σημείωσε.

«Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω έναν άνθρωπο που απειλεί. Με τι μαγκιά; Κι άλλοι έχουμε παιδιά. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Μπορώ να σεβαστώ ότι ένας πατέρας θέλει να προστατέψει το παιδί του, αλλά υπάρχει και μια κοινή λογική πέραν του προσωπικού. Για να καταλάβω… Ο τρόπος για να προστατεύσεις την οικογένειά σου και το παιδί σου είναι να γίνεσαι απειλητικός; Για τη Μενεγάκη, επειδή την ανέφερε, αυτοί κι αν έχουν βγάλει πράγματα. Τι έπρεπε να κάνει; Για μένα είναι πολύ σοβαρό να παίρνει ένας άνθρωπος κάποιον άλλο και να τον απειλεί. Αυτό είναι το πιο σοβαρό. Δείχνει το ποιόν ενός ανθρώπου. Γιατί δεν ζητάει από όλες τις εκπομπές να μην τον παίζει ποτέ κανένας;», συμπλήρωσε κλείνοντας η παρουσιάστρια.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Την απάντησή του έδωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον Χρήστο Κούτρα, μετά τις δηλώσεις του περί απειλών.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως σε επικοινωνία του με τον επιχειρηματία, λίγο αφού δημοσιοποίησε το όνομα του παιδιού του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τον απείλησε, ενώ του έστειλε και ένα μήνυμα, το οποίο έγραφε «θα σε ισοπεδώσω».

Ο δημοσιογράφος εξήγησε πως αναγκάστηκε να καταθέσει το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα, φοβούμενος ότι ο επιχειρηματίας θα κάνει τα λεγόμενά του πράξη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε: «Αν πω ότι είμαι καλά, θα πω ψέματα. Πρέπει να τελειώσει κάπως όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι ο Χρήστος μπορεί να το είδε και να το άκουσε έτσι, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει κάτι. Ξέρεις ότι είμαι ένας άνθρωπος που εκφράζει πολύ τα συναισθήματά του. Πριν γίνω πατέρας, άκουγα και δεχόμουν τα πάντα, ακόμα κι ότι ήμουν εκβιαστής. Δεν μίλησα ποτέ, έφαγα cancel, με έβριζαν, δεν πήρα ποτέ θέση».

«Από τη στιγμή που γίνεσαι πατέρας, αλλάζουν οι ευθύνες σου, πρέπει να προστατεύσεις την οικογένειά σου. Θα κάνω τα πάντα για να μην περάσει αυτά που πέρασα εγώ. Μπορεί για τα μάτια του κόσμου να λένε ότι γράφτηκε αυτό. Δεν θέλω να κάνουν νούμερα στην πλάτη της οικογένειάς μου και του παιδιού μου. Δεν τον αμφισβητώ, μπορεί να ήμουν εκνευρισμένος και να τον ρώτησα “με ποιο δικαίωμα; Γιατί να μη με ρωτήσεις;”», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, διέψευσε το γεγονός ότι έστειλε μήνυμα στον δημοσιογράφο που έλεγε «θα σε ισοπεδώσω». «Δεν υπάρχει τέτοιο μήνυμα. Θα τα βγάλω τα μηνύματα στον αέρα και θα τα στείλω. Πολύ κακό για το τίποτα. Αυτός ο άνθρωπος βγήκε και πήρε δημοσιότητα στο όνομά μου, για να πάρει παραπάνω κλικαρίσματα. Τον ρώτησα “γιατί το έκανες αυτό;”», εξήγησε.

«Εγώ έχω ένα μήνυμα που μπορώ να σας το διαβάσω αν θέλετε. Του γράφω “πες μου με ποιο δικαίωμα έβγαλες το όνομα του παιδιού μου στον αέρα”. Δεν μου απαντάει, του στέλνω κάτι ερωτηματικά. Του λέω “πες μου, είσαι…. ;”. Δεν μπορώ να πω τη λέξη», πρόσθεσε.

Τέλος, ανέφερε: «Ήμουν εξαγριωμένος, γιατί αυτός το παρουσίαζε ότι δεν έγινε κάτι. Του ζητάω και συγγνώμη από εσάς, εάν νόμιζε ότι θα πάω να τον χτυπήσω ή να τον απειλήσω. Είναι ιερό το θέμα του παιδιού, πρέπει να προστατεύω την οικογένειά μου».

Από τη δική του πλευρά, ο Χρήστος Κούτρας ακούγοντας τα λεγόμενα του Δημήτρη Αλεξάνδρου, έστειλε με μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου τη συνομιλία τους, η οποία επαληθεύει τα όσα είπε.

«Δημήτρη, μήπως το είχες πει κατά λάθος; Επειδή μου τα έχει στείλει τώρα το παιδί, για να είμαστε δίκαιοι. Δες λίγο το Instagram σου, νομίζω ότι έχεις πει κάτι τέτοιο στον Χρήστο», είπε κλείνοντας η παρουσιάστρια.

Oι δηλώσεις του Χρήστου Κούτρα

Με αφορμή τις δηλώσεις του για τη βάφτιση του γιου του, αλλά και το προσκλητήριο που κυκλοφόρησε, χωρίς τη θέλησή τους, ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας έκανε μια αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής «Happy Day».

Νωρίτερα, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιον δημοσιογράφο, τον οποίο και απείλησε, επειδή διέρρευσε το όνομα του γιου του.

Μάλιστα, όπως ανέφερε οι δύο άνδρες κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα, με τον δημοσιογράφο να αναφέρει το περιστατικό.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο Χρήστος Κούτρας εξήγησε αναλυτικά τι ακριβώς συνέβη ανάμεσά τους. «Εγώ στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, ανέφερα μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το πιθανότερο όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο παιδί του και μάλιστα, είχα χαρεί, γιατί είχα την είδηση για ένα υπερπροβεβλημένο ζευγάρι», είπε χαρακτηριστικά.

«Κατά τη διάρκεια της εκπομπής λοιπόν, δέχτηκα ένα γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Με καλούσε και του είπα ότι είμαι στον αέρα. Δέχτηκα τότε, ακόμα ένα μήνυμα, από το οποίο και θορυβήθηκα, αφού έγραφε “θα σε ισοπεδώσω”», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, μετά από τηλεφωνική τους επικοινωνία, η οποία «συνοδεύτηκε» από απειλές, ο δημοσιογράφος κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα.

«Με κάλεσε και επί τρία λεπτά με απειλούσε. Έλεγε πράγματα που δεν μου άρεσαν. Θορυβήθηκα, κατέφυγα στο αστυνομικό τμήμα, έγινε καταγραφή του γεγονότος, όπου στη συνέχεια το παραδέχτηκε κι ο ίδιος στην αστυνομία ότι ναι, τον απείλησα», εξηγεί.

Τέλος, πρόσθεσε: «Είχαμε πολύ καλές σχέσεις, είχαμε μια συμπάθεια με τον Δημήτρη. Το ίδιο βράδυ μίλησα με άνθρωπο από την εταιρεία παραγωγής που συνεργάζεται ο Δημήτρης, αλλά εκείνος δεν με πήρε ποτέ, δεν μου έστειλε ποτέ μήνυμα. Υπάρχει γραμμένο στο χαρτί ότι παραδέχεται ότι με απείλησε, αλλά εγώ δεν ήθελα να το συνεχίσω».

protothema.gr

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη: Με δική τους εκπομπή-ριάλιτι στο OPEN

Το ανέκδοτο της ημέρας – Όαση γέλιου: Καταραμένη ξενιτιά