Έξαλλη με δημοσίευμα η Τούνη: “Sorry που σας το χαλάω, δεν χρεοκοπήσαμε”

Ένα άρθρo για το νέο τους σπίτι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, έκανε την Ιωάννα Τούνη να βγει εκτός εαυτού και να στείλει τη δική της αιχμηρή απάντηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισαν να μετακομίσουν σε μεγαλύτερο σπίτι μετά και τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Φτιάχνουν μάλιστα το νέο τους διαμέρισμα όπως ακριβώς το ονειρεύονται για να στεγάσουν την οικογένειά τους.

Αφορμή για το ξέσπασμά της ένα άρθρο που ανέφερε «Ούτε τζακούζι, ούτε κήπος, πλέον δεν ζουν στη χλιδή». Όταν είδε είχε αποτέλεσμα να αντιδράσει έντονα μέσα από τα Instagram Stories της.

«Κάτι ακόμα. Γιατί είστε κακούληδες; Γιατί αυτό; Λοιπόν, προς ενημέρωση, δεν ξέρω, όσων θέλουν να χαρούν με κάτι που δεν υπάρχει, το τζακούζι μας είναι ακριβώς πάνω στο roof garden μας, το οποίο είναι υπό κατασκευή και δεν είναι ακόμη έτοιμο. Αυτό. Μας κάνει; Roof garden, τζακούζι, το σπίτι είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο. Δεν χρεοκοπήσαμε, αν αυτό ελπίζατε. Sorry που το χαλάω ε;» απάντησε αιχμηρά η Ιωάννα Τούνη.

Latest

Έσκασε «βόμβα» στο Open: Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του καναλιού μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου

Ο Τομ Κρουζ στρέφεται προς Σακίρα – «Υπάρχει χημεία» λένε άτομα από το περιβάλλον του