Ο Τομ Κρουζ στρέφεται προς Σακίρα – «Υπάρχει χημεία» λένε άτομα από το περιβάλλον του

Ο Τομ Κρουζ και η Σακίρα συναντήθηκαν στο Grand Prix της Formula 1 και η κοινή τους φωτογραφία, έβαλε «φωτιά» στα «πηγαδάκια» του Χόλιγουντ για ένα επικείμενο ειδύλλιο ανάμεσά τους.

Μετά από τις απογοητεύσεις στα προσωπικά του, ο ηθοποιός φαίνεται να έχει ανακτήσει το ενδιαφέρον του, αυτή τη φορά με την Κολομβιανή σταρ.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Τομ Κρουζ «ενδιαφέρεται εξαιρετικά να κυνηγήσει» τη Σακίρα.

Πηγές κοντά στον σταρ του «Top Gun» δήλωσαν στην Page Six ότι: «Υπάρχει χημεία ανάμεσά τους και θέλει να την κυνηγήσει. Η Σακίρα χρειάζεται ένα μαλακό “μαξιλάρι” για να πέσει πάνω του, και αυτό θα μπορούσε να είναι ο Τομ», προσθέτοντας ότι ο Κρουζ έχει το πλεονέκτημα πως είναι «ένας ωραίος τύπος και έχει ταλέντο».

Tom Cruise ‘extremely interested in pursuing’ Shakira https://t.co/bJ3wuILRaM pic.twitter.com/ppWgLcsHB3

— Page Six (@PageSix) May 9, 2023

Ο 60χρονος εργένης του Χόλιγουντ είναι ελεύθερος εδώ και πολύ καιρό, ενώ και η 46χρονη Σακίρα δεν φαίνεται να έχει αναπληρώσει ακόμη το κενό του Πικέ, λίγο μετά τον χωρισμό τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Κρουζ ήταν τόσο γοητευμένος από τη Σακίρα που φέρεται να της έστειλε λουλούδια.

Ο λιγότερο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ – Καταπιεστικός και εγωπαθής με τις γυναίκες

Μετά από τους γάμους και τις σύντομες σχέσεις του, ο Κρουζ δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον έρωτα της ζωής του.

Πρόσφατα, μαρτυρίες ανθρώπων από το κοντινό περιβάλλον του Τομ Κρουζ είπαν στο Radar Online, ότι ο ηθοποιός είναι ακατάλληλος για ραντεβού, αφού τα περισσότερα από αυτά αποτυγχάνουν σχεδόν αμέσως, επειδή οι γυναίκες τον θεωρούν «αυταρχικό και εγωμανή».

“It’s really off-putting. A lot of women have walked away after a few dates.” https://t.co/B0smRpvIA4

— Radar Online (@radar_online) February 23, 2023

«Ο Τομ θα ήθελε πολύ να έχει κάποια στη ζωή του, αλλά η αλήθεια είναι ότι η φήμη του δεν είναι καλή» είπε αρχικά, άτομο που γνωρίζει τον ηθοποιό καλά.

Ο 60χρονος σταρ του Χόλιγουντ κρατά χαμηλούς τόνους σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή. ετών, από τότε που ο γάμος του με την Κέιτι Χολμς ναυάγησε μετά από 6 χρόνια, το 2012.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σχέση του με τη Χέιλι Άτγουελ έληξε με άσχημο τρόπο. Η Βρετανίδα καλλονή «τον έδιωξε το 2020, αλλά τον δέχτηκε πίσω δύο χρόνια αργότερα. Όμως δεν τον άντεξε πολύ» κατά ο δημοσίευμα.

Και το τέλος της σχέσης του με τη Χέιλι Άτγουελ ήταν από τα άσχημα γεγονότα στη ζωή του. «Πάλεψε πραγματικά σκληρά για να κρατήσει τη Χέιλι. Αλλά οι ελεγκτικοί του τρόποι έγιναν υπερβολικοί για εκείνη – και το τερμάτισε. Οι γυναίκες τον βρίσκουν υπερβολικά έντονο και έχει μετατραπεί στον λιγότερο περιζήτητο εργένη του Χόλιγουντ» ήρθε να προσθέσει άλλος ένας από τους ανθρώπους του στενού κύκλου του.

Ο ρόλος της Σαηεντολογίας

Ένας από τους λόγους που ο Κρουζ βρίσκεται χαμηλά στη λίστα των περιζήτητων εργένηδων, έχει να κάνει και με τη μακροχρόνια σύνδεσή του με την Εκκλησία της Σαηεντολογίας.

«Το όλο θέμα της Σαηεντολογίας είναι ένα “turnoff” για τις περισσότερες γυναίκες και δεν μπορεί ακριβώς να το αποβάλει. Είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτό» αναφέρει άλλη πηγή, κατά την οποία ο Τομ Κρουζ θέλει να παντρευτεί ξανά, παρά τους ήδη αποτυχημένους γάμους του.

Ο Τομ Κρουζ συγκεντρώνει πολλά αρνητικά χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά του, τα οποία είναι δύσκολο να αλλάξουν.

Το χειρότερο από όλα, είναι η τάση του να ελέγχει τις συντρόφους του σε ακραίο βαθμό.

«Γι’ αυτόν η κάθε σύντροφος είναι μια προέκταση του ίδιου του εαυτού του. Είναι γνωστό ότι τις περνά “από κόσκινο”. Ασχολείται μέχρι και το τι ρούχα μπορούν να φορέσουν όταν βγαίνουν μαζί του».

Η «εμμονή» της Σακίρα με τον Πικέ και τη νέα του σχέση

Από την άλλη, η Σακίρα δεν φαίνεται να έχει χρόνο για έρωτες, αφού εκείνο που την απασχολεί το τελευταίο διάστημα είναι τα αποκαΐδια που της άφησε ο χωρισμός με τον Πικέ, αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να την έχει απατήσει με την τωρινή του σχέση, Κλάρα Κία.

Μέσα από τα τραγούδια της και τις συνεντεύξεις της, η Σακίρα δενσταματά να ρίχνει τα «καρφιά» της για τον πρώην της. «Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo» λέει έμμεσα στο τραγούδι της η Κολομβιανή σταρ στον πρώην σύντροφό της και η «μπάλα» πήρε και την Κλάρα Κία Μαρτί, τη νέα σύντροφο του Ζεράρ Πικέ, η οποία τελικά δυσκολεύτηκε πολύ στο να διαχειριστεί τον «ντόρο» του «Bzrp Music Sessions 53» που κυκλοφόρησε στα μέσα του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Κία Μαρτί δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει το αναπάντεχο ξέσπασμα της Σακίρα με τους δισεκατομμύρια φαν από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Έξαλλη με δημοσίευμα η Τούνη: “Sorry που σας το χαλάω, δεν χρεοκοπήσαμε”

Βραζιλία: Πανικός στο Tik Τok με σέξι χορούς καθηγήτριας εν ώρα μαθήματος