«Έσπασε» τη σιωπή του ο Λευτέρης Πανταζής για την Άντζελα Δημητρίου: «Ξέρω ότι είναι…»

Λευτέρης Πανταζής: Η αποκάλυψη για την τραγουδίστρια με δύο φράσεις όλο νόημα…

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής, που συνοδευόταν από την κόρη του στον αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Πατέρας και κόρη, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στις μεταξύ τους σχέσεις, ενώ ο Λευτέρης Πανταζής ρωτήθηκε και για τη ρήξη που έχει δημιουργηθεί στη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την Όλγα Κιουρτσάκη.

«Είχαμε δουλέψει μόνο μία φορά με τον πατέρα μου στην Αθήνα το 2013. Ήταν επιλογή μου να μην κάνω live εμφανίσεις, ήθελα να εστιάσω στην εταιρεία μου και στα social media», είπε αρχικά η Κόνι Μεταξά.

«Δε μένουμε μαζί, μένουμε όμως στην ίδια περιοχή. Συγκατοικούσαμε για ένα διάστημα, όταν είχα γυρίσει από την Αμερική. Δε μαλώναμε τόσο πολύ, αν και μου συμπεριφέρεται λες και είμαι 5 χρονών», συμπλήρωσε η Κόνι Μεταξά.

«Τσακωνόμασταν, μετά τα βρίσκαμε, μετά χορεύαμε, μετά τραγουδούσαμε. Έτσι πάνε αυτά», σχολίασε από την πλευρά του ο Λευτέρης Πανταζής.

Σχόλιο και για τις φήμες για την Άντζελά Δημητρίου και την κόρη της

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε και για τις φήμες που θέλουν την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα, να έχουν μαλώσει. «Ξέρω ότι η Άντζελα είναι σπουδαία μητέρα, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναβρούν», δήλωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Στη δική μας περίπτωση, πέντε λεπτά κρατάει η ένταση, το ξέσπασμα. Μετά συναντιόμαστε μέσα στο σπίτι και τα βρίσκουμε. Ευτυχώς τώρα στην περιοδεία θα τη ζήσω και θα τη χορτάσω», συμπλήρωσε ο Λευτέρης Πανταζής, με την Κόνι Μεταξά να προσθέτει: «Ποτέ δεν πρέπει να περνάς πάρα πολύ χρόνο μαζί με τον άλλο, όποιος κι αν είναι αυτός».

Στην αντεπίθεση η Άντζελα Δημητρίου: «Αυτοί που ξεκίνησαν το θέμα, τώρα στέλνουν δελτίο Τύπου» – Όσα είπε ο δικηγόρος της

Στην αντεπίθεση πέρασε η Άντζελα Δημητρίου μέσω του δικηγόρου της, μετά την ανακοίνωση της Όλγας Κιουρτσάκη. «Αυτοί που ξεκίνησαν το θέμα, τώρα στέλνουν δελτίο Τύπου» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων.

Ο δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τόνισε, πως αυτοί που ξεκίνησαν την όλη ιστορία, είναι και αυτοί που τώρα στέλνουν δελτία Τύπου.

Αναλυτικά, ο δικηγόρος της τραγουδίστριας είπε: «Ουδεμία σχέση έχουμε με όλα τα τεκταινόμενα. Ουδέποτε ξεκινήσαμε το θέμα. Ουδέποτε αναφερθήκαμε στο θέμα και ουδέποτε πήραμε θέση. Άρα, αυτοί που τα ξεκίνησαν, στέλνουν τώρα δελτία Τύπου. Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.

Δε συμμετέχουμε καθόλου σε όλο αυτό το θέατρο. Πιθανόν να βγάλουμε μια ανακοίνωση. Η κυρία Δημητρίου δεν έχει καμία σχέση. Αν δούμε ότι θίγεται πιθανώς να κινηθεί νομικά. Μέχρι στιγμής, δεν μας ενδιαφέρει το θέμα για να κινηθούμε νομικά.

Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Βλέπετε ότι μέχρι τώρα δεν έχει καμία συμμετοχή η κυρία Δημητρίου σε όσα λαμβάνουν χώρα. Δεν έχουμε ασχοληθεί με το θέμα διότι δε μας ενδιαφέρει, εάν προκύψει κάτι με νομικό ενδιαφέρον, θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Η Ελληνίδα Madonna: Η Βανδή εμφανίστηκε με την πιο σπάνια τσάντα και εντυπωσίασε με το σούπερσταρ στιλ της

Ανεκδοτάρα με αγρότη: Η λίμνη και τα γuμvά κορίτσια