Έρωτας Φυγάς spoiler: Η Ευγενία στην στενή! Ο Λόγος;

Στα πρόσφατα επεισόδια της σειράς, παρακολουθούμε τον Ιάσωνα να εξιχνιάζει το μυστήριο της δολοφονικής επίθεσης στην Αλεξάνδρα. Ο Ιάσωνας ενώνει τα κομμάτια του παζλ και καταλήγει στο συμπέρασμα πως η Ευγενία φέρει την ευθύνη για την επίθεση.

Έρωτας Φυγάς spoiler: Η Ευγενία στην στενή! Ο Λόγος;

Αποφασισμένος να φέρει την αλήθεια στο φως, απειλεί ότι θα την οδηγήσει στη φυλακή. Στην πορεία, ο Ιάσωνας ανακαλύπτει πληροφορίες που υποδεικνύουν πως το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν ιδιοκτησία του Μάρκου. Παρόλο που έχει εμπιστοσύνη στον Μάρκο, πιστεύει ότι η Ευγενία φέρει ευθύνη για το συμβάν. Ο Ιάσωνας εισβάλλει στο σπίτι τους και απαιτεί εξηγήσεις από την Ευγενία.

Οι αντιδράσεις των παρευρισκόμενων αποκαλύπτουν ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί. Σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει την αλήθεια, ο Στέφανος προτρέπει τον Ιάσωνα να μην αφήσει την Ευγενία να καταλήξει στη φυλακή, επισημαίνοντας τις επιπτώσεις στην οικογένειά της. Οι διαπραγματεύσεις τους καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο Ιάσωνας δεν θα καταγγείλει την Ευγενία αν διασφαλίσει την αποφυλάκισή της.

Ωστόσο, κάποιος τους παρακολουθεί από κοντά και την επόμενη μέρα η αστυνομία συλλαμβάνει την Ευγενία. Οι εξελίξεις αυτές ενημερώνουν τον Μάρκο, ο οποίος υποθέτει ότι ο Ιάσωνας παραβίασε την συμφωνία τους. Ταυτόχρονα, ο Στέφανος συναντά τον Ιάσωνα και τον αναζητά για εξηγήσεις. Ο Ιάσωνας υποστηρίζει ότι δεν αποκάλυψε τίποτα, ενώ υποπτεύεται ότι ο εισαγγελέας άκουσε τη συζήτησή τους.

Στη συνέχεια, ο Μάρκος καταφθάνει έξω από το γραφείο του εισαγγελέα και συναντά τον Ιάσωνα. Αγνοώντας ακόμα την πραγματική κατάσταση, τον επιπλήττει για την παραβίαση της συμφωνίας τους. Ο Ιάσωνας, ωστόσο, αρνείται κατηγορηματικά ότι διέφυγε πληροφορίες και επιμένει ότι δεν ανέφερε τίποτα. Τότε, ο Στέφανος παρεμβαίνει και διευκρινίζει ότι ο Ιάσωνας δε φέρει ευθύνη.

Σε μια κρίσιμη στιγμή, ο εισαγγελέας ανακαλεί την Αλεξάνδρα και την Ευγενία για να καταθέσουν. Ο εισαγγελέας ρωτά την Αλεξάνδρα αν η Ευγενία ήταν η δράστις της πυροβολικής επίθεσης. Η Αλεξάνδρα αναστενάζει πριν απαντήσει και η Ευγενία δείχνει αγχωμένη.

Παρά τον αμφιβολία που εκφράζει ο εισαγγελέας, η Ευγενία αρνείται τη συμμετοχή της, ψευδώς δηλώνοντας ότι τραυματίστηκε μόνη της. Παρότι ο εισαγγελέας δε φαίνεται να πείθεται, είναι αναγκασμένος να αφήσει ελεύθερη την Ευγενία.

Εν τω μεταξύ, η Μαργέτα ρωτά την Αλεξάνδρα γιατί δεν αποκάλυψε την αλήθεια για την επίθεση. Η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει ότι κατανοεί τον πόνο της φυλακής και τον φόβο της για την απώλεια των παιδιών της. Παρόλο που κατανοεί και την Ευγενία, η θεία Νότα πιστεύει πως η επίθεση της Αλεξάνδρας είχε σκοπό να τραβήξει την προσοχή του Μάρκου. Από την άλλη πλευρά, η Ευγενία εμφανίζει σκεπτικισμό.

Μαρία Σολωμού: Ποζάρει με μπικίνι και ξετρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό! (ΦΩΤΟ)

Πώς να καταλάβετε αν η γάτα σας έχει κατάθλιψη -Και πώς να τη βοηθήσετε

Πώς να καταλάβετε αν η γάτα σας έχει κατάθλιψη