Έρωτας Φυγάς spoiler: Δέχονται επίθεση από ληστές

Η Μαργέτα χαίρεται που το σχέδιό της, προκειμένου να βάλει τον Στρατή στη θέση του, στέφεται από επιτυχία. Παράλληλα, ο Ιάσονας πηγαίνει με την Αλεξάνδρα και το μωρό στην εξοχή, αλλά τους επιτίθενται ληστές. Τότε ο άντρας μπαίνει στη μέση για να προστατεύσει τη γυναίκα και το μωρό.

O Στρατός, ύστερα από προτροπή της Μαργέτας, πηγαίνει σε έναν σιδερά για να παραλάβει κάτι που της ανήκει. Φτάνοντας όμως εκεί, τον βρίσκει δολοφονημένο, ενώ ένας άντρας τού τοποθετεί ένα όπλο στα χέρια και εξαφανίζεται. Ο Στρατός πανικοβάλλεται και ο χειρότερος φόβος του γίνεται πραγματικότητα, καθώς πολύ σύντομα κατηγορείται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ. Πίσω από όλα αυτά, όμως, κρύβεται η Μαργέτα, η οποία θέλει να κάνει τον Στρατή να πληρώσει για όλα όσα έχει κάνει στην οικογένειά της.

Στο μεταξύ, η Γεωργία πληροφορείται για την παραπάνω εξέλιξη και σοκάρεται. Αισθάνεται ότι εκείνη και ο αγαπημένος της είναι βουτηγμένοι σε μία άθλια μοίρα, χωρίς επιστροφή. Παράλληλα, η συνεργασία του Μάρκου με τον μεγαλύτερο εξαγωγέα της περιοχής ευοδώνεται, αλλά ο Ιάσονας δεν προτίθεται να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Έτσι, προσπαθεί να σκεφτεί ένα σχέδιο προκειμένου να καταστρέφει αυτή τη συνεργασία. Λίγο αργότερα, ο Μάρκος αποφασίζει να πλησιάσει τη νέα γιατρό, την Ευγενία, ενώ η Άννα έρχεται πιο κοντά με τον Νικόλα. Από την άλλη, η Μαργέτα βρίσκεται μπροστά σε μία εντελώς απρόσμενη αποκάλυψη!

Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Το φλερτ της Νάντιας και το ξεμπρόστιασμα του Παύλου!

Μαύρο ρόδο spoiler: Άγριο ξύλο για χάρη της Αγγελικής και της Ελισάβετ!