Μαύρο ρόδο spoiler: Άγριο ξύλο για χάρη της Αγγελικής και της Ελισάβετ!

Όλα ξεκινούν όταν η Αλεξία προτείνει στη μητέρα της να πάνε στη Γερακιανή προκειμένου να ηρεμήσουν και να συζητήσουν κάποια πράγματα. Εκεί βρίσκεται ήδη ο Πέτρος, ο οποίος παραξενεύεται όταν βλέπει τη μητέρα του και την αδερφή του στο χωριό. Η Αλεξία δεν χάνει λεπτό και του μαρτυράει ότι η μητέρα τους απατά τον πατέρα τους και γι’ αυτό χωρίζουν. Ο Πέτρος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και δε θα αργήσει να αντιδράσει. Ο νεαρός Καστρινός παρατηρεί ότι η μητέρα του έχει μία περίεργη συμπεριφορά κι αποφασίζει να την παρακολουθήσει.

Από την άλλη, ο Πέτρος μαθαίνει ότι η Ελισάβετ γνωρίζει ότι είχε βάλει στοίχημα με τους φίλους του για να την ρίξει κι εξοργίζεται, αφού πλέον η κοπέλα θα νομίζει ότι τα συναισθήματά του δεν ήταν αληθινά. Έτσι, πιάνει τον Φραγκίσκο και τσακώνεται πολύ έντονα μαζί του, αφού αντιλαμβάνεται ότι εκείνος το μαρτύρησε. Το άτομο βέβαια που το αποκάλυψε στην Ελισάβετ ήταν η Όλγα, η οποία ζηλεύει αφόρητα την αδερφή της και θέλει πολύ τον Πέτρο. Ο Πέτρος κι ο Φραγκίσκος θα πιαστούν στα χέρια και η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει. Οι δύο φίλοι θα έρθουν σε ρήξη και ο Φραγκίσκος θα προσπαθήσει να εξηγήσει στον Πέτρο τι συνέβη.

Ωστόσο, ο Βίκος μόλις έχει πάει στη Γερακιανή για να κάνει έκπληξη στην Αγγελική. Τότε, της ζητά να τον επισκεφτεί στο ξενοδοχείο που μένει. Ο Πέτρος, υποψιασμένος πλέον από την αδερφή του, προσφέρεται να συνοδέψει τη μητέρα του στη βόλτα, αλλά εκείνη αρνείται. Έτσι, ο Πέτρος αποφασίζει να την ακολουθήσει, αλλά το θέαμα που θα δει θα του προκαλέσει αηδία. Σύντομα βλέπει τη μητέρα του αγκαλιά με τον Βίκο και αντιδράει. Όπως θα δούμε στο «Μαύρο Ρόδο», ο Πέτρος πηγαίνει προς το μέρος του και φωνάζει στη μητέρα του, με αποτέλεσμα ο Βίκος να πάρει θέση.

Τότε ο επικίνδυνος άντρας βγαίνει εκτός εαυτού μετά τις συνεχόμενες προσβολές του Βίκου. Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια, ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες κι η Αγγελική προσπαθεί μάταια να τους χωρίσει. Τι θα συμβεί μετά από αυτόν τον καυγά;

Έρωτας Φυγάς spoiler: Δέχονται επίθεση από ληστές

Άγρια Γη spoiler: Κρύβεται πίσω από την ταυτότητα του Άρη Μάρκου