Emily Ratajkowski: Ποζάρει γυμνή στο κρεβάτι για άλλη μια φορά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Emily Ratajkowski έχει τον τρόπο να… αναστατώνει. Το διάσημο μοντέλο, ηθοποιός κι επιχειρηματίας, χάρισε στους περισσότερους από 30 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram μια σειρά από σέξι φωτογραφίες όπου βρίσκεται στο κρεβάτι της.

Η 32χρονη Emily Ratajkowski πόζαρε χωρίς να φοράει τίποτα, ξαπλωμένη στο κρεβάτι της. Στο ένα από τα δύο γυμνά της στιγμιότυπα, η Ραταϊκόφσκι καλύπτει το στήθος της με τα χέρια της. Στο άλλο, δείχνει την πίσω πλευρά του σώματός της. Στη λεζάντα της ανάρτησης, σημείωσε: «Δουλειά από το κρεβάτι».

Το «ποστάρισμα» της «Emrata» γρήγορα έγινε viral με τα likes να πέφτουν… βροχή, όπως και τα θετικά σχόλια για το καλλίγραμμο σώμα της.

Η συνέντευξη με την πρώην pornstar Lana Rhoades

Στο μεταξύ, να σημειώσουμε πως πρόσφατα η Emily Ratajkowski υποδέχθηκε στο δημοφιλές podcast της «High Low» την πρώην πορνοστάρ Lana Rhoades.

Μάλιστα, το μοντέλο ανέφερε πως ήταν η πρώτη φορά που έκλαψε ακούγοντας την ιστορία ενός καλεσμένου της και σημείωσε πως συγκινήθηκε πολύ με τη δύναμη της Lana Rhoades να μοιραστεί την ιστορία της με το κοινό μιας και αναφέρθηκε στο ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης, τις περιπέτειές της με τις ουσίες και τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε, μεταξύ άλλων.

dessou.gr

Ανέκδοτο με τον Μπόμπο: O Mπόμπos στην εκκλησία

Η πρώην ερωμένη του Ντέβιντ Μπέκαμ τον κατηγορεί