Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με τη Βαλέρια στη Μύκονο που δεν πρόσεξε κανείς


Η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε στη Μύκονο, είδε τους φίλους της, έκανε τις αγορές της και επέστρεψε στην Άνδρο!

Μάλιστα η πρόσφατη φωτογραφία της

από το γρήγορο ταξίδι στο όμορφο νησί του Αιγαίου, έκανε το γύρο του διαδικτύου!
Μάλιστα η πρόσφατη φωτογραφία της από το γρήγορο ταξίδι στο όμορφο νησί του Αιγαίου, έκανε το γύρο του διαδικτύου!

Ωστόσο κανείς δεν πρόσεξε αυτό που προσέξαμε εμείς. Στη φωτογραφία δεν είναι μόνη! Δίπλα της «κρύβεται» η κόρη της Βαλέρια, έχοντας στο πρόσωπο τα υπέροχα καστανά της μαλλιά.

Μπορεί η μαμά Ελένη να ποζάρει, όμως δίπλα της βρίσκονται οι κόρες της, που είχε κοντά της σε αυτή τη γρήγορη εξόρμηση.

Δείτε τη φωτογραφία με τη Βαλέρια που δεν πρόσεξε κανείς:

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που στο παρελθόν είχε αναφέρει ότι επειδή τα πρώτα δύο παιδιά της δεν είχαν πάρει τα υπέροχα μάτια της, ήλπιζε το τρίτο να τα έχει.

Όπως μπορείτε να δείτε σε μια παλαιότερη φωτογραφία η δεύτερη κόρη της πήρε τα μάτια της, κάτι που ήθελε πολύ! «Ήταν η χρονιά που πάλευες να βγάλεις το παιδί με μπλε μάτια και μας είχες πει, όταν κλωτσάει θα με κοιτάει μόνο ο Φαίδωνας», της είχε πει το 2006 ο πρώην συνεργάτης της Γρηγόρης Γκουντάρας, με την Ελένη να του απαντά: «Σας έλεγα μην τολμήσει κανείς και με κοιτά στα μάτια όταν με βλέπει ότι τεντώνομαι… ένας μόνος θα με κοιτάζει, ο Φαίδωνας με τα καταγάλανα μάτια. Πλάκα πλάκα… έπιασε!».

Φωτογραφία της Βαλέριας είχαμε να δούμε καιρό, όμως η Ελένη φρόντισε να μας τη δείξει χωρίς ωστόσο να το αναφέρει… μπορείτε να δείτε την κόρη της σε αυτή τη φώτο; Όχι; Δείτε πού κρύβεται…

Όπως μπορείτε να δείτε η Βαλέρια βρίσκεται ακριβώς δίπλα της, χωρίς ωστόσο να το έχει πάρει κανείς χαμπάρι… πέρα από εμάς!

Written by alexandros

Συναγερμός: Αγνοείται η 16χρονη Ανέλια

Θάνος Πετρέλης: Οι κοpούλες του μεγάλωσαν, του μοιάζουν υπερβολικά και είναι δύο άγγελοι