Θάνος Πετρέλης: Οι κοpούλες του μεγάλωσαν, του μοιάζουν υπερβολικά και είναι δύο άγγελοι


Ο Θάνος Πετρέλης και η Σοφία Μοσχοπούλου βίωσαν ένα θυελλώδη έρωτα. Καρπός αυτού του έρωτα ήταν τρία παιδιά. Συγκεκριμένα, τρία πολύ όμορφα κορίτσια. Το πρώτο παιδί ακούει στο όνομα Σήλια. Το δεύτερο παιδί ονομάζεται Αγάπη. Αντιθέτως, το τρίτο παιδί έχει το όνομα Ζένια.

Τα τρία παιδιά του Θάνου Πετρέλη και της Σοφίας Μοσχοπούλου έχουν πάρει πολλά από τα όμορφα χαρακτηριστικά των γονιών τους. Τα τρία κορίτσια, εκτός από τη μητέρα τους, μοιάζουν εκπληκτικά και στον πατέρα τους. Και τα τρία έχουν ανοιχτό χρώμα δέρματος και πανέμορφα ανοιχτόχρωμα μάτια.

Ο διάσημος τραγουδιστής, Θάνος Πετρέλης, δημιουργεί συχνά αναρτήσεις, οι οποίες δημοσιοποιούνται στα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Ο Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής επιλέγει να αναρτά φωτογραφίες και βίντεο από αγαπημένες στιγμές με τις κόρες και τη σύζυγό του. Αυτές αποτελούν τα καλύτερα κομμάτια της ζωής του, αλλά και τα καλύτερα θέματα στις αναρτήσεις του.

Τα σχόλια όσων ακολουθούν τον Θάνο Πετρέλη, πέφτουν σαν βροχή. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο τραγουδιστής δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα. Πρόσφατα και συγκεκριμένα πριν από κάμποσα 24ωρα, ο Θάνος Πετρέλης, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο. Σε αυτό γίνεται αντιληπτή η παρουσία της μικρής του κόρης, Ζένιας. Η Ζένια τσουγκρίζει το ποτήρι με τα μέλη της οικογένειάς της, λέγοντας «Στην υγειά μας!».

Τα μέσα μαζικής επικοινωνίας παίρνουν φωτιά για την ευχάριστη οικογενειακή στιγμή, που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει, ο Θάνος Πετρέλης, με την οικογένειά του. Το βίντεο τραβήχτηκε στους Παξούς και συγκεκριμένα σε τοπική ταβέρνα. Η οικογένεια Πετρέλη είχε αποφασίσει να πάρει το μεσημεριανό της στο προαναφερθέν μαγαζί, δίνοντας συνέχεια στις απολαυστικές διακοπές του. Εμείς, όλοι, δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε να περάσουν τέλεια!Written by alexandros

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με τη Βαλέρια στη Μύκονο που δεν πρόσεξε κανείς

Έλλη Στάη: Τέλος από το OPEN – Ποια της «έφαγε» τη θέση