Έλενα Χριστοπούλου: Ποζάρει τόπλες και «γκρεμίζει» το Instagram! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σε μια απρόσμενη, ομολογουμένως, δημοσίευση προχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου το βράδυ της Τρίτης (29/8) μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και αυτό μιας και η επιτυχημένη μάνατζερ αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την… γυμνή της αλήθεια.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου επέλεξε να ανεβάσει στα social media ένα στιγμιότυπο όπου και ποζάρει δίχως ρούχα στον καθρέφτη του μπάνιου της έχοντας, ωστόσο, γυρισμένη την πλάτη στον φακό της κινητής της συσκευής.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης αυτής, δε, η πρώην συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ θέλησε να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα προς πολλούς παραλήπτες.

«Όταν αρέσεις σε εσένα… όλα τα άλλα είναι απλά τρίχες» γράφει χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Εύλογα ήρθαν «βροχή» τα likes και τα θερμά σχόλια για την Έλενα Χριστοπούλου κάτω από την ανάρτηση αυτή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram


«Συστήθηκε» στο ελληνικό κοινό μέσω του GNTM και ήρθε για να μείνει

Την Έλενα Χριστοπούλου την γνωρίσαμε μέσω του GNTM, έχει πλούσιο βιογραφικό και από μικρή ηλικία έχει άμεση σχέση με την μόδα και κυκλοφορεί την δική της σειρά με ρούχα και κάλτσες.

Είναι μία γυναίκα ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό και ξέρει να τραβάει τα βλέμματα πάντα λόγω του προσεγμένου στυλ της και του χαρακτήρα της.

Η Έλενα Χριστοπούλου έχει γεννηθεί στις 9 Νοεμβρίου του 1975. Μπορεί να είναι γνωστή ως booker μοντέλων, ωστόσο πριν από αυτό έκανε μία εντελώς διαφορετική δουλειά.

Εργαζόταν στο Δημόσιο και συγκεκριμένα στον Δήμο Αθηναίων στα γραφεία αντιδημάρχων των Ζάχου Χατζηφωτίου και Νίκου Απέργη.

Η αγάπη και το πάθος της από μικρή ηλικία ήταν η μόδα, για αυτό και δεν μπορούσε να μην την κάνει επάγγελμα. Έτσι, άφησε το Δημόσιο και ξεκίνησε να εργάζεται σε γνωστό πρακτορείο μοντέλων. Μετά από ένα χρονικό διάστημα η Έλενα Χριστοπούλου άνοιξε το δικό της γραφείο και στο δυναμικό της είχε πολλά γνωστά μοντέλα όπως η Δούκισσα Νομικού, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κι άλλες.

Latest

Μάρκος Λεζές: Η μάχη με τον καρκίνο, η υιοθεσία που τον «τσάκισε», η «φυγή» στο Άγιο Όρος και η νέα του ζωή (Video)

Μαρία Σολωμού: Η αδιανόητη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της – Της πάει… τρελά! (ΦΩΤΟ)