Έλενα Χριστοπούλου: Επέστρεψε στο My Style Rocks – Το δημόσιο ευχαριστώ της

Στα παλιά της λημέρια επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης (21/6) η Έλενα Χριστοπούλου.

Διαβάστε επίσης: Survivor spoiler: Αποχωρεί το μεγαλύτερο φαβορί με 120.000 ευρώ

Η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό μας» βρέθηκε καλεσμένη στο My Style Rocks, σε ρόλο guest κριτή και η συγκίνησή της ήταν μεγάλη, καθώς στο παρελθόν ήτα μέλος της επιτροπής του ριάλιτι μόδας.

«Και τώρα ήρθε αυτή η στιγμή… Ακούστε να δείτε τι γίνεται τώρα! Κατ’ αρχήν θα το ζήσω και αυτό, δεν το έχω ξαναζήσει. Εδώ όλο αυτό το διάστημα, επειδή περνάμε πάρα πολλές ώρες μαζί, εκτός από παρέα που γίναμε αρχικά, έχουμε γίνει κανονική οικογένεια. Οπότε αυτή τη στιγμή συμβαίνει και ο τερματισμός αυτής της κατάστασης. Για μένα είναι η νονά του γιου μου, για εσάς όμως είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα που αγαπάει πάρα πολύ τις γυναίκες, είναι αυστηρή και θα το αποδείξει αλλά πάνω απ’ όλα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος», είπε η Κατερίνα Καραβάτου και την υποδέχτηκε στο πλατό.

«Συνέβη και αυτό! Γεια σας! Χαίρομαι πάρα πολύ που σας βλέπω και που είμαι μαζί σας εδώ. Γυρνάω σε ένα παιχνίδι και σε μια κατάσταση που έχω αγαπήσει πάρα πολύ και σας ευχαριστώ που με καλέσατε», είπε συγκινημένη η Έλενα Χριστοπούλου και πήρε τη θέση της δίπλα στον Δημήτρη Σκουλό, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Δείτε το απόσπασμα:

Εμφανίστηκε ο Νότης Σφακιανάκης!

Χριστίνα Μουστάκα: Το πρώην κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα σε αποκαλυπτικές πόζες