«Έκλεισε» στόματα ο Μάριος Αθανασίου για Κασσελάκη: «Μας πειράζει αν ο πρωθυπουργός έχει άνδρα σύντροφο και όχι αν χτυπά την γυναίκα του;» (vid)

Latest

Την άποψη του για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα ομοφοβικά σχόλια που έχουν ακουστεί σε βάρος του, εξέφρασε ο Μάριος Αθανασίου σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Τo Πρωινό” και τη δημοσιογράφο Άννα Καλλινίκου.

Ειδικότερα, ο Μάριος Αθανασίου δήλωσε: «Όποιος και να βγει, είτε ο Στέφανος Κασσελάκης είτε η Έφη Αχτσιόγλου, θα μπορέσει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δε βρίσκω λάθος το προεκλογικό σποτ στη Μακρόνησο. Δε βρίσκω τίποτα λάθος. Δε ξέρω ακριβώς τι μας ενοχλεί. Δε ξέρω τι ενοχλεί τον καθένα σε κάθε περίσταση. Μια πρόταση, μια φράση, μια εικόνα, δε ξέρω γιατί μπορεί να προσβάλλει κάποιον που δεν έχει πάει ποτέ στη Μακρόνησο δε ξέρει τίποτα γι΄ αυτή.

Σαφώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μια επαφή, γνωρίζουν, έχουν πονέσει το χώρο και ξέρουν την ιστορία του. Όλοι αυτοί όμως που αντέδρασαν, δεν αντέδρασαν γι’ αυτό το λόγο. Αντέδρασαν γιατί το έκανε ο Κασσελάκης και όχι εκείνοι. Ποια ακριβώς θέλουμε να είναι τα πρότυπά μας; Ας τα βάλουμε κάτω να τα συζητήσουμε. Ας κοιτάξει ο καθένας μέσα στο σπίτι του τι γίνεται, στη δουλειά του τι γίνεται, ας κοιτάξει τι έχει ζήσει μέχρι τώρα».

«Μη συζητάμε τέτοιες βλακείες μεταξύ μας, αν θα πει ο πρωθυπουργός, “ο σύζυγός μου από εδώ”. Αν χτυπάει τη γυναίκα του δηλαδή, είναι καλύτερα, ή αν κλέβει και παίρνουμε μίζες, αν τα τρένα τρακάρουν είναι καλύτερα… Μας πειράζει αν ο πρωθυπουργός έχει σύζυγό ή όχι» είπε, επίσης, ο Μάριος Αθανασίου.

Θέμης Κανέλλος για Στέφανο Κασσελάκη: «Το ότι είναι γκέι δεν τον κάνει ούτε καλό, ούτε κακό πολιτικό»

Τη γνώμη του για τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη κλήθηκε να εκφράσει σήμερα ο Θέμης Κανέλλος. Ο influencer βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, όπου ρωτήθηκε για τον πολιτικό, ο οποίος έχει δηλώσει δημόσια πως είναι γκέι. «Το ότι είναι γκέι δεν τον κάνει ούτε καλό, ούτε κακό πολιτικό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η νέα προσθήκη στο εκλογικό τοπίο της χώρας φαίνεται πως αρέσει αρκετά στον Θέμη Κανέλλο. Ο ίδιος, ανέφερε, αρχικά, πως «είναι κάτι πολύ θετικό όλο αυτό και καινούργιο για την Ελλάδα. Επιτέλους, ένας άνθρωπος δεν κρύβεται στην Ελλάδα, είναι πολύ ξεκάθαρος για το ποιος είναι και δεν ντρέπεται για την προσωπική του ζωή. Έχουμε δει πολλές φορές, και στο εξωτερικό, να γίνεται outing για άτομα, χωρίς να το ξέρει ο ίδιος. Είναι καλό να ξέρουμε ποιοι είμαστε και να το λέμε δημόσια». Με την ευκαιρία, αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Κασσελάκη μετά την εκλογική νίκη.

«Το ότι είναι γκέι, δεν τον κάνει καλό πολιτικό, ούτε κακό. Υπάρχει πολύς κόσμος που δεν θα ψήφιζε έναν πολιτικό, επειδή είναι γκέι, και αυτό είναι εξαιρετικά χαζό», κατέληξε ο Θέμης Κανέλλος, με την Κατερίνα Καινούργιου να συμφωνεί με όσα άκουσε.

Δείτε το βίντεο

Αβάσταχτος ο πόνος στο μνημόσυνο του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη: Κατέρρευσε ο ηθοποιός και η πρώην σύζυγός του

Ιωάννα Τούνη: Άφησε για πρώτη φορά τον γιο της μετά από 8,5 μήνες – Η βραδινή έξοδος στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)