Εγκυμοσύνη βόμβα στην showbiz: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά!

Αγαπημένη κορυφαία ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια απέχει από σειρές και ταινίες, καθώς έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της.

Αρχικά παντρεύτηκε με τον καλό της το καλοκαίρι του 2022 , ωστόσο τότε ούτε η ίδια λογικά δεν γνώριζε πως μέσα στους επόμενους μήνες θα μάθαινε πως είναι έγκυος.

Την είδηση λοιπόν πως είναι έγκυος, ανακοίνωσε τον περασμένο Μάρτιο, αναρτώντας ένα κορμάκι μωρού, ενώ δήλωσε σε πολύ γνωστό μέσο: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έρχεται το νέο μέλος της οικογένειάς μας και ανυπομονούμε για αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας!»

Αυτή η ηθοποιός θα γίνει μαμά και δημοσίευσε φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ο λόγος για την Lindsay Lohan, οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Παρόλα αυτά, ήδη έχει αρχίσει η κοιλίτσα της να φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διαγράφει από το φόρεμα της.

Η πρόσφατη ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε

Mετά από 10 χρόνια στο παρασκήνιο, αποφάσισε να βγει ξανά στην «επιφάνεια». Αφορμή στάθηκε η νέα ταινία του Netflix, «Falling for Christmas», στην οποία η ηθοποιός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σε συνέντευξή της στο Netflix Tudum, είχε δηλώσει για την ταινία: «Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που οι οικογένειες μαζεύονται όλες μαζί. Είναι αγαπημένη περίοδος διακοπών».

It’s October 3rd. Now get ready for November 10th. (What happens on Wednesdays again??) 💕 @#FallingForChristmas pic.twitter.com/SjhRHFOov8

— Lindsay Lohan (@lindsaylohan) October 3, 2022

Υποδύεται τη Σιέρα, μια κληρονόμο ξενοδοχείου, της οποίας τα σχέδια για τις διακοπές της διακόπτονται ξαφνικά, λόγω ενός ατυχήματος στο σκι. Η Σιέρα παθαίνει αμνησία και χρειάζεται βοήθεια για να επανέλθει.

Η Λόχαν περιγράφει τον χαρακτήρα της ως «μια γυναίκα υπερβολική, με απίστευτη ιδιοσυγκρασία και λαμπερή».

Η ταινία κυκλοφόρησε στη δημοφιλή υπηρεσία streaming στις 10 Νοεμβρίου του 2022 και για όσους δεν την έχουν δει ακόμη, είναι πολύ ευχάριστη και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Πηγή: youweekly.gr

Νίκος Ψαρράς για Γιώργο Κιμούλη: «Η άλλη πλευρά καλά θα κάνει να διαβάσει τις καταθέσεις μας» (VIDEO)

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο οριστικός χωρισμός και ο αρραβώνας