Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο οριστικός χωρισμός και ο αρραβώνας

Η Ελισάβετ δίνει στην Αυξεντία το αδιάβαστο γράμμα του Πέτρου για να το πετάξει, ενώ την ίδια ώρα ο Φραγκίσκος αγανακτεί με τον Πέτρο που είναι παντελώς αδιάφορος και του λέει ότι αν συνεχίσει να μη δίνει σημασία στη δουλειά, θα διακόψει τη συνεργασία μαζί του.

Ο Σαράντος ζητάει σε γάμο τη Γιάννα και οι δυο τους κανονίζουν να φύγουν εκδρομή, χωρίς να ξέρουν πως στο ίδιο μέρος διακοπές θα κάνουν και η Τασούλα με τον Σταυρίνο. Η συνάντηση των δύο ζευγαριών θα είναι αμήχανη και αυτό θα οδηγήσει τη Γιάννα να πει «ναι» στην πρόταση γάμου του Σαράντου.

Η Αλεξία απο την άλλη εξηγεί στον αδελφό της πως ό,τι κι αν κάνει εκείνος για να μεταπείσει την Ελισάβετ, θα είναι μάταιο αν η ίδια δεν δει τα πράγματα αλλιώς. Από την άλλη, η Φιλαρέτη εξηγεί στην Ελισάβετ ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζει τη σχέση της με τον Πέττρο ως αμαρτία.

Ο Πέτρος βρίσκει τρόπο να μπει στο μοναστήρι, αλλά δεν βρίσκει την Ελισάβετ. Τελικά καταφέρνει να την εντοπίσει στο δάσος και καταλαβαίνει πως ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Η είδηση κάνει τον γύρο του χωριού και η Ευτυχία με τον Μανώλη χαίρονται που η κόρη τους επιτέλους προχώρησε τη ζωή της και οργανώνουν στην ταβέρνα γλέντι για να γιορτάσουν τους αρραβώνες της Γιάννας.

Μόνο που το ίδιο χαρούμενη δεν είναι ούτε εκείνη ούτε και ο Σταυρίνος που ανταλλάσσουν ματιές γεμάτες απογοήτευση που χάνουν τη ζωή που ονειρεύτηκαν μαζί.

Εγκυμοσύνη βόμβα στην showbiz: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά!

Δεν ξεχνά ο Πάνος Μιχαλόπουλος: ««Το θυμάμαι σαν τώρα που ήμουν…» – Το μεγάλο παράπονο για την Ρούλα Κορομηλά