Ευτυχία ή Τελειότητα; Το μεγάλο δίλημμα ή η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου

Τελικά εμείς οι άνθρωποι κυνηγάμε την ευτυχία ή την τελειότητα; Τι είναι ευτυχία τελικά

Βλέπω συνεχώς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τέλειες φωτογραφίες με χιλιάδες likes και αναρωτιέμαι πόση ευτυχία μπορεί να μας δώσει αυτό. Μήπως έχουμε φτάσει στο σημείο που κυνηγάμε το τέλειο αφήνοντας έτη φωτός πίσω μας, την ΕΥΤΥΧΙΑ μας. Τέλεια ρούχα, τέλεια μαλλιά, τέλειο μέρος…. Άραγε εμείς που είμαστε σε όλο αυτό το ονειρεμένο σκηνικό. Γιατί θα πρέπει να μας νοιάζει πως θα φανούμε στους άλλους και ξεχνάμε τον ευατό μας και τη ύπαρξη μας.

Για μένα ευτυχία είναι να πιω ένα καφέ με την κολλητή μου σε ένα παγκάκι χωρίς να φοράω ωραία ρούχα, απλά τις φαρδιές μου φόρμες που χρόνια τώρα θέλω να πετάξω .

Ευτυχία για μένα είναι να κάνω βόλτα στην ακρογιάλια με τον σύντροφό μου χωρίς να με ενδιαφέρει αν το σώμα μου είναι τέλειο στο μαγιό που φοράω….. γιατί με νοιάζει περισσότερο να μυρίσω την θάλασσα και να δω τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος.

Ευτυχία για μένα είναι να κυλιέμαι στο πάτωμα με τα παιδιά μου και να γελάμε με τις ώρες χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.
Ευτυχία για μένα λοιπόν, είναι κάθε τι που γεμίζει τις μπαταρίες μας ακόμη και όταν η εικόνας μας δεν είναι και τόσο τέλεια!!!
Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε τι είναι σημαντικό στην ζωή μας, γιατί στην ουσία δεύτερη ζωή δεν έχει….

Να είστε καλά!!!
Αρσενίου Νίκη

Written by admin

GNTM 3

GNTM 3: Η Μαριαγάπη μας αποτελειώνει με τα μαύρα τα SΕΧΥ τα EΣΩPOYXA

γιωργος μαυριδης κορωνοιος

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΤΩΡΑ: Σε σοβαρη κατασταση στο νοσοκομειο ο Γιωργος Μαυριδης