GNTM 3: Η Μαριαγάπη μας αποτελειώνει με τα μαύρα τα SΕΧΥ τα EΣΩPOYXA

GNTM 3

Τον κακό χαμό έχει φέρει μέσα στο σπίτι του GNTM 3 η Μαριαγάπη τόσο με την εμφάνιση της στην τελευταία δοκιμασία, που δεν άρεσε καθόλου τόσο σε κριτές όσο και στους συμπαίκτες, με μερικούς απ’αυτούς μάλιστα να καταφέρονται εναντίον της αφού την κατηγορούν για διπροσωπία….

Βλέπετε υπάρχουν μερικοί όπως η Ρασελ και ο Έντουαρντ που έχουν υψώσει το λάβαρο της επανάστασης εναντιον της Μαριαγάπης.

Οι δύο παίκτες  αναφέρθηκαν στο ειδύλλιο που έχει μέσα στο σπίτι με τον Αιμιλιάνο. Ο Έντουαρντ τόνισε ότι θα έπρεπε πρώτα να είχε χωρίσει απο την σχέση που έχει εκτός GNTM και μετά να έκανε ότι έκανε με τον “καπετάνιο” ενώ και η Ρασέλ άφησε υπονοούμενα για την συμπαίκτρια της, λέγοντας ότι  ότι έχει ένα αγόρι έξω από το σπίτι και… ένα μέσα σ’ αυτό.

Όπως και να έχει η Μαριαγάπη μπορεί να τα έχει κάνει όλα λάθος μέσα στο GNTM 3 αλλά με αυτή την εμφάνιση που έχει κάνει και θα την δείτε παρακάτω, απο τον λογαριασμό της στο instagram της τα συγχωρoύμε ΟΛΑ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIAGAPI XYPOLIA (@mariagapi) στις

Written by admin

Βίκυ Καγιά,βίκυ καγιά ηλικία,βίκυ καγιά νεα,βίκυ καγιά παιδιά,βίκυ καγιά σύζυγοσ,βίκυ καγιά μικρή,βίκυ καγιά ύψοσ,βίκυ καγιά κιλα

GNTM – Όταν η Βίκυ Καγιά ήταν άγνωστη και έβγαζε άκρως ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ γuμvά

Ευτυχία ή Τελειότητα; Το μεγάλο δίλημμα ή η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου