Έφτιαξε ένα καθαριστικό μείγμα με χλωρίνη και διάφορα άλλα καθαριστικά. Αυτό που συνέβη στην συνέχεια παραλίγο να κοστίσει την ζωή της.

Όταν η Charley Howson αποφάσισε να πάρει την σφουγγαρίστρα της και να καθαρίσει το πάτωμα της κουζίνας, δεν είχε ιδέα ότι θα την μετέφεραν στο νοσοκομείο μετά από λίγα λεπτά. Κάτι τόσο απλό όσο το καθάρισμα του σπιτιού, έγινε τοξικό πολύ γρήγορα.

Η 36χρονη Charley βρισκόταν σπίτι με τον 15χρονο γιο της, Corey. Εκείνος βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο, όταν η μητέρα του έφτιαξε ένα καθαριστικό μείγμα με χλωρίνη, Dettol και Zoflora μαζί με καυτό νερό.

Ωστόσο, η Charley δεν μέτρησε ακριβώς την ποσότητα των καθαριστικών πριν τα ανακατέψει. Αυτό που συνέβη στην συνέχεια παραλίγο να κοστίσει την ζωή της. Γι’αυτό τον λόγο θέλει να προειδοποιήσει τον κόσμο.

Αυτά τα τρία προϊόντα, όταν ανακατεύτηκαν με καυτό νερό σε λάθος αναλογίες, δημιούργησαν ένα τοξικό αέριο χλωρίου με επικίνδυνες αναθυμιάσεις.

Η Charley άρχισε αμέσως να αισθάνεται πόνο στο στήθoς. Είχε ξαναβρεθεί σε κατάσταση αδυναμίας μυών και είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με τον πνεύμονα, αλλά κατάλαβε ότι αυτό ήταν χειρότερο. Νόμιζε ότι πάθαινε καρδιακή προσβολή. Φώναξε τον γιο της για βοήθεια.

Ο Corey κάλεσε ασθενοφόρο και όταν έφτασε, οι διασώστες της έδωσαν οξυγόνο και την μετέφεραν κατευθείαν στο νοσοκομείο. Η Charley ήταν κατατρομαγμένη. «Ήμουν τρομοκρατημένη, δεν ήξερα τι συνέβαινε και απλά σκεφτόμουν τα παιδιά μου», είπε.

Της έδωσαν κι άλλο οξυγόνο στο νοσοκομείο και της έκαναν ακτινογραφία στο στήθoς, η οποία βγήκε εντάξει. Οι διασώστες είπαν στον γιατρό ότι το σπίτι της είχε μια πολύ έντονη μυρωδιά χλωρίνης. Εκείνος υποπτεύθηκε ότι είχε δηλητηριαστεί από το αέριο.

«Είχα πάθει πλάκα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μου είπε ότι συμβαίνει πιο συχνά από ότι νομίζω. Είπε ότι αν ο γιος μου δεν καλούσε ασθενοφόρο εκείνη την ώρα, θα ήταν πολύ χειρότερα», είπε η Charley.

Η Charley είπε ότι αν ο γιος της δεν βρισκόταν σπίτι, πιθανόν να πέθαινε στο πάτωμα της κουζίνας. Αν και είχε πονοκέφαλο και πονόλαιμο από την δηλητηρίαση, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στον Corey και τις δύο κόρες της, την 9χρονη Evie και την 11 εβδομάδων Jaymie-Leigh.

Θα συνεχίσει να επισκέπτεται τον γιατρό έτσι ώστε να βεβαιωθεί ότι δεν έχει πάθει κάποια μόνιμη βλάβη. Προς το παρόν, θέλει να μάθουν όλοι ότι τα αγαπημένα, καθημερινά καθαριστικά μας μπορεί να είναι βλαβερά, αν δεν χρησιμοποιηθούν σωστά.

7 Πράγματα που είναι συνηθισμένα στην Αμερική και όχι σε άλλες χώρες

Την βρήκαν παγωμένη στους -30ºC με μόλις 8 παλμούς το λεπτό. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί. Είχε γλυτώσει χωρίς να χρειαστεί να την αρκωτηριάσουν. Ήταν η πρώτη φορά που είχαν δει κάτι τέτοιο.