Την βρήκαν παγωμένη στους -30ºC με μόλις 8 παλμούς το λεπτό. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί. Είχε γλυτώσει χωρίς να χρειαστεί να την αρκωτηριάσουν. Ήταν η πρώτη φορά που είχαν δει κάτι τέτοιο.

Ήταν μετά από μία παγοθύελλα όταν ο Wally Nelson βρήκε μία 19χρονη γυναίκα που αναγνωρίστηκε ως Jean Hilliard να είναι παγωμένη μέχρι θανάτου έξω από το σπίτι του. Ο Nelson έβγαινε έξω όταν είδε το ανθρώπινο σώμα καλυμμένο με πάγο.

Η γυναίκα ήταν παγωμένη μέχρι θανάτου αλλά κάπως επέστρεψε στην ζωή ως εκ θαύματος. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πώς είχε συμβεί, αλλά η ιστορία είναι αληθινή.

Η Jean Hilliard γυρνούσε με το αμάξι της προς το σπίτι της στο Lengby της Μινεσότα αφού είχε επισκεφτεί έναν φίλο. Ήταν 20 Δεκεμβρίου 1980 και χιόνιζε πολύ εκείνη την μέρα. Ενώ οδηγούσε, έχασε τον έλεγχο εξαιτίας του πάγου και έπεσε σε μία τάφρο. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε από την πτώση.

Η Hilliard ήξερε πως θα πάγωνε εάν έμενε εκεί. Έτσι, βγήκε από το αμάξι και προσπάθησε να φτάσει στο σπίτι ενός γνωστού της που ήταν αρκετά κοντά. Περπάτησε 2 μίλια παρά τους -30 βαθμού Κελσίου.

Όταν τελικά έφτασε, τα πόδια της είχαν αρχίσει να παγώνουν και κατέρρευσε από την κούραση λίγα μέτρα από την πόρτα του. Το σώμα της πάγωσε αργά από το ψύχος στο κρύο έδαφος.

Έμεινε εκεί για έξι ώρες σε μία κατάσταση λιποθυμίας καθώς το σώμα της μετατρεπόταν σε γλυπτό. Όταν ο Wally Nelson βγήκε από την πόρτα του στις 7 το πρωί, είδε την Hilliard παγωμένη και πίστεψε πως είχε πεθάνει αφού το πρόσωπό της έμοιαζε με φάντασμα.

Την έβαλε στο αμάξι του και την μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο. Οι γιατροί όμως δεν είχαν ιδέα πώς να την σώσουν. Το σώμα της δεν αντιδρούσε στις προσπάθειές τους.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η Hilliard ανέπνεε πολύ αργά και είχε μόλις 8 παλμούς το λεπτό. Δεν μπορούσαν ούτε να τοποθετήσουν το θερμόμετρο για να της πάρουν θερμοκρασία. Δεν κουνιόντουσαν οι αρθρώσεις της και το δέρμα της ήταν αδύνατο να τρυπηθεί από βελόνα.

Τα μάτια της δεν ανταποκρίνονταν στο φως και φαινόταν πως δεν είχε καμιά ελπίδα. Έβαλαν απλά ζεστές κομπρέσες γύρω από το σώμα της για να ανεβάσουν την θερμοκρασία. Λίγες ώρες μετά άρχισε να ζεσταίνεται, να κάνει θορύβους και ζήτησε νερό. Είχε επιστρέψει στην ζωή!

Προς το βράδυ άρχισαν να ξεπαγώνουν τα χέρια και τα πόδια της. Την τρίτη μέρα μπορούσε να κουνήσει και τα πόδια της. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί. Είχε γλυτώσει χωρίς να χρειαστεί να την αρκωτηριάσουν. Ήταν η πρώτη φορά που είχαν δει κάτι τέτοιο.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Written by alexandros

Έφτιαξε ένα καθαριστικό μείγμα με χλωρίνη και διάφορα άλλα καθαριστικά. Αυτό που συνέβη στην συνέχεια παραλίγο να κοστίσει την ζωή της.

Έστειλε στον πρώην της τους στίχους του «Hello» της Adele και οι απαντήσεις του είναι σκέτη απόλαυση