Ευθύμης Ζησάκης: Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του – φωτογραφία

Μία όμορφη φάση της ζωής του διανύει ο Ευθύμης Ζησάκης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

Εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την, επίσης ηθοποιό, Χρύσα Παπαλελούδη και μάλιστα το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife, ο Ευθύμης Ζησάκης ζήτησε από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί με φόντο το πιο ειδυλλιακό και ρομαντικό σκηνικό: το μπαλκόνι του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, στη Βερόνα της Ιταλίας. Εκεί της χάρισε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο που συμβολίζει τα κοινά όνειρά τους.Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι επιθυμία του ζευγαριού είναι να κάνει τον γάμο του το ερχόμενο καλοκαίρι ή φθινόπωρο.

Η πρόταση έγινε πριν περίπου δυο μήνες με την Χρύσα Παπαλελούδη να λέει αμέσως το «ναι», ενώ η ίδια δεν είχε καταλάβει τίποτα από όσα εκείνος είχε ετοιμάσει. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2020 στη θεατρική παράσταση «Η εκδίκηση της ηλίθιας», όπου πρωταγωνιστούσαν.

Έξι μήνες μετά συγκατοίκησαν, καθώς ένιωσαν ότι δεν έχουν κανένα λόγο να περιμένουν. Εδώ και λίγο καιρό έχουν δημιουργήσει μια κοινή επαγγελματική στέγη, μια εταιρεία θεατρικών παραγωγών, με την οποία ετοιμάζουν παραστάσεις και θεατρικά έργα για παιδιά, που επιμελούνται εξ ολοκλήρου οι ίδιοι.

Ανχελίτα -“Big Brother”: Ξαναχτυπά η τραγουδίστρια – Δείτε την… πίσω όψη της – φωτογραφία

J2US spoiler: Σάκη Ρουβά ερμήνευσε ο Σώτης Βολάνης