Δύσκολες στιγμές για τη Σήλια Κριθαριώτη: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Latest

Μέσα από τα social media επέλεξε η Σήλια Κριθαριώτη να γνωστοποιήσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως τις τελευταίες ημέρες κλήθηκε να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο της Αμερικής. Ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η δημοφιλής σχεδιάστρια;

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγες ώρες, η Σήλια Κριθαριώτη θέλησε να μοιραστεί ένα σύντομο απόσπασμα με εικόνες μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης, ωστόσο, με αφορμή και το δικό της ρεπορτάζ στην εφημερίδα On Time, η Σάσα Σταμάτη θέλησε να αποκαλύψει τον λόγο που βρέθηκε στο νοσοκομείο η γνωστή σχεδιάστρια μέσα από μια ιστορία που δημοσίευσε στο δικό της προφίλ στο Instagram.

«Η Σήλια Κριθαριώτη δεν πήγε στην Αμερική για πλαστικές επεμβάσεις, όπως κάποιοι διαρρέουν, γιατί δεν τις έχει ανάγκη. Η γυναίκα έκανε επέμβαση σοβαρή στο γόνατο της» έγραψε χαρακτηριστικά σε αυτήν η γνωστή δημοσιογράφος.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ανέκδοτο (κλάμα): Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που περνούσε δύσκολα σκεφτόταν πως θα εξοικονομήσει…

Πάει παντού και έχει όλες τις ανέσεις: Ο 21χρονος που έχτισε το δικό του σπίτι χωρίς δάνειο και το εσωτερικό του είναι ονειρικό