Δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Κατσαφάδου: «Θα σηκωθώ ξανά με τη βοήθεια του Θεού» – Η ανακοίνωση για το πρόβλημα υγείας της

Ανησυχία δημιούργησε στους ακολούθους της στα social media η Δήμητρα Κατσαφάδου, καθώς το τελευταίο διάστημα δεν είναι ενεργή.

Το τελευταίο διάστημα, η Δήμητρα Κατσαφάδου, λόγω της έντονης στενοχώριας που βιώνει, μετά τον θάνατο της Ραφαέλας Πιτσικάλη, που είχε σαν κόρη της, έπαθε νεύρωση στομάχου. Όπως αναφέρει η γνωστή επιχειρηματίας, σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να αναρρώσει και να σταθεί και πάλι στα πόδια της, γι’ αυτό και παίρνει ένα διάλειμμα από τα social media.

«Απέχω λίγο από τα social, γιατί όπως γνωρίζετε όσοι με αγαπάτε και με ακολουθείτε, είμαι λίγο παραπάνω ευαίσθητη από το σύνηθες… Σας ευχαριστώ για τα άπειρα μηνύματά σας, για τη στήριξή σας, για την αγάπη σας!!! Θα σηκωθώ ξανά με τη βοήθεια του Θεού… Απλά από το πολύ κλάμα και τη στενοχώρια έπαθα νεύρωση στομάχου αλλά όλα καλά…αναρρώνω!

Ανεβάζω τις φωτό γιατί θέλω λίγη ξεκούραση, δεν είναι ότι δε σας απαντώ επειδή έχω κάτι μαζί σας, το μόνο που θα χρειαστώ είναι λίγο χρόνο ηρεμίας και τις ευχές σας! Σας αγαπάω πολύ και αληθινά! ΥΓ. Τελικά τα σκυλιά είναι πάντα δίπλα σου ακόμα και στο μικρό δωματιάκι του γραφείου μου», έγραψε στην ανάρτησή της η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Latest

Απόστολος Γκλέτσος: «Καλόγρια θα την κάνω την κόρη μου; Της αρέσουν τα αγόρια και πολύ καλά κάνει»

«Λιώνει» για εκείνη ο Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο βίντεο αγκαλιά με την κορούλα του – «Σε ευχαριστώ για το θαύμα που έφερες στη ζωή μας…»