Απόστολος Γκλέτσος: «Καλόγρια θα την κάνω την κόρη μου; Της αρέσουν τα αγόρια και πολύ καλά κάνει»

Latest

Σπάνια αναφορά στην κόρη του έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος, περιγράφοντας την όμορφη σχέση που έχει αναπτύξει με εκείνη στο πέρασμα του χρόνου.

«Κατουριέμαι πάνω μου. Όχι απλά μου μοιάζει είναι σαν να την έκανα μόνος μου. Η μαμά της είναι μια πανέμορφη γυναίκα, μελαχρινή, σκούρα. Η κόρη μου έχει το καλύτερο που θα μπορούσε να έχει, τον χαρακτήρα της. Ευτυχώς δεν έχει τίποτα από μένα. Μου κάνει συνήθως κριτική όταν είμαι μαζί της, που μου ξεφεύγει και περιαυτολογώ», ανέφερε ο ηθοποιός για την κόρη του.

Όπως είπε ο Απόστολος Γκλέτσος, συζητάει με την κόρη του για τα προσωπικά της και χάρηκε όταν άκουσε για τη σχέση της. «Τι, θα την κάνω καλόγρια; Tης αρέσουν τα αγόρια και πολύ καλά κάνει. Και θα κλάψει και θα στενοχωρεθεί, και θα ερωτευτεί και θα φάει χυλόπιτα και θα δώσει χυλόπιτες. Αυτό που μου κάνει πολύ καλή εντύπωση είναι ότι έχει φίλους που είναι κολλητοί. Εμείς δεν ήμασταν έτσι κολλητοί. Μυστικό για την φίλη της δεν παίρνεις. Τα παιδιά σήμερα τα παραδέχομαι, είναι πιο στρέιτ. Ας πούμε στο σχολείο δε γλείφουν τους καθηγητές. Εμείς τους γλείφαμε. Εγώ ήμουν του 16 και έπαιρνα 18-19 από το γλείψιμο. Έγλειφα με πολύ ωραίο τρόπο», είπε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ο Λ. Κουτσόπουλος παίζει κιθάρα και τραγουδά με τον γιο του – Το κοινό τρυφερό βίντεο τους

Δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Κατσαφάδου: «Θα σηκωθώ ξανά με τη βοήθεια του Θεού» – Η ανακοίνωση για το πρόβλημα υγείας της