Ο Λ. Κουτσόπουλος παίζει κιθάρα και τραγουδά με τον γιο του – Το κοινό τρυφερό βίντεο τους

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια και απολαμβάνουν να περνούν όμορφες στιγμές με τον γιο τους.

Ο αγαπημένος κριτής του MasterChef έχει μιλήσει δημόσια πολλές φορές για την πατρότητα, για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον γιο του, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο του έχει αλλάξει τη ζωή προς το καλύτερο. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπορεί να έχει αρκετά πιεσμένο πρόγραμμα και ωράρια λόγω των γυρισμάτων του reality μαγειρικής, όπως επίσης και λόγω του εστιατορίου του οποίου διαχειρίζεται, ξεκλέβει όμως ορισμένες στιγμές από την καθημερινότητά του και τις αφιερώνει στον αγαπημένο του γιο.

Αρκετές φορές μάλιστα έχει μοιραστεί τρυφερές στιγμές με το παιδί του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αυτή τη φορά όμως, ο αγαπημένος σεφ ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μας έκανε να… λιώσουμε! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιράστηκε ένα γλυκύτατο βίντεο με τον γιο του κατά τη διάρκεια του οποίου τον βλέπουμε να παίζει κιθάρα και να τραγουδά, ενώ εκείνος τον βοηθά κάνοντας τις… «δεύτερες». Δείτε εδώ το νέο βίντεο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του ΕΔΩ

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Ταραχές προκάλεσε η Ελευθερία Ελευθερίου με την πίσω όψη της

Latest

Απόστολος Γκλέτσος: «Καλόγρια θα την κάνω την κόρη μου; Της αρέσουν τα αγόρια και πολύ καλά κάνει»