Δήμητρα Κατσαφάδου: Το πρόβλημα υγείας, οι φωτό & το μήνυμα – «Θα σηκωθώ ξανά με τη βοήθεια του Θεού»

Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Δήμητρα Κατσαφάδου, είναι αρκετό για να χρειαστεί να απέχει λίγο από τα social media.

Η εντυπωσιακή επιχειρηματίας, που είναι γνωστή για την κοινωνική προσφορά της, μοιράστηκε μαζί μας δύο φωτογραφίες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εξήγησε τι ακριβώς της συμβαίνει. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε, χρειάζεται λίγη ξεκούραση, καθώς από τη στενοχώρια και το κλάμα, έπαθε νεύρωση στομάχου. «Απέχω λίγο από τα social, γιατί όπως γνωρίζετε όσοι με αγαπάτε και με ακολουθείτε, είμαι λίγο παραπάνω ευαίσθητη από το σύνηθες…

Σας ευχαριστώ για τα άπειρα μηνύματά σας, για τη στήριξή σας, για την αγάπη σας!!! Θα σηκωθώ ξανά με τη βοήθεια του Θεού… Απλά από το πολύ κλάμα και τη στενοχώρια έπαθα νεύρωση στομάχου αλλά όλα καλά… αναρρώνω! Ανεβάζω τις φωτό γιατί θέλω λίγη ξεκούραση, δεν είναι ότι δε σας απαντώ επειδή έχω κάτι μαζί σας, το μόνο που θα χρειαστώ είναι λίγο χρόνο ηρεμίας και τις ευχές σας! Σας αγαπάω πολύ και αληθινά!  ΥΓ. Τελικά τα σκυλιά είναι πάντα δίπλα σου ακόμα και στο μικρό δωματιάκι του γραφείου μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Κατσαφάδου στη λεζάντα της.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Ανεκδοτάρα με μαύρο: Το τζίνι και οι ευχές …!Τρελό γέλιο

Latest

Ο αρχηγός του Άρη τρελά ερωτευμένος με παίκτρια του ΠΑΟΚ (pic)