Δέσποινα Βανδή: Άγριο «κράξιμο» στα social για το viral… κιτς φόρεμα – «Σακούλα σκουπιδιών»

Ξανά στο επίκεντρο βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή, για την επιλογή του φορέματος που επέλεξε να βάλει στη συναυλία της Panik Records.

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή, φορώντας ένα μαύρο βινίλ μακρύ φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ και αρκετά ανοίγματα στα πλάγια του σώματός της.

Στα κλιπ που δημοσιεύτηκαν από την εμφάνισή της, τα σχόλια έπεσαν «βροχή», με τις γνώμες να μοιράζονται.

Από τη μία, οι επικριτές της, άφησαν αιχμηρά σχόλια, αναφορικά με το ρούχο που σε πολλούς θύμισε «σκουπιδοσακούλα», ενώ τόνισαν ότι οι στιλιστικές της επιλογές τελευταία, δεν συνάδουν με την ηλικία της.

Έγραψαν, μεταξύ άλλων: «Μεγαλώνοντας γινόμαστε καλύτεροι, όχι καρναβάλια», «Έχω και εγώ τέτοιες σακούλες απορριμάτων» και «κιτς, έλεος, τι έχεις πάθει;».

Άλλοι πάλι πήραν θέση υπέρ της, σχολιάζοντας ότι είναι «πανέμορφη» και το φόρεμά της «σέξι». «Θα πάρω το ίδιο, ζήλεψα» τόνισε μία γυναίκα.

Η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με τη Ζόζεφιν, το βράδυ της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου, στα πλαίσια του Panik Concert 2023.

Οι δύο τραγουδίστριες είπαν ένα από τα παλιά κομμάτια της Δέσποινας Βανδή, το «Η Γη και η Σελήνη», με την εμφάνισή τους να «μαγνητίζει» τα βλέμματα.

Η Δέσποινα Βανδή επέλεξε, συγκεκριμένα, να φορέσει ένα αποκαλυπτικό μαύρο βινύλ φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ και πολλά ανοίγματα στο πλάι, τόσο δεξιά, όσο και αριστερά του σώματός της.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε και σόλο ένα άλλο κομμάτι, το «Ya Habibi», το οποίο παράλληλα και χόρεψε, αλλά και το «Ένα τσιγάρο διαδρομή», το οποίο ερμήνευσε καθισμένη σε ένα βάθρο που είχε τοποθετηθεί στη σκηνή.

dessou.gr

Το ανέκδοτο της ημέρας – Όαση γέλιου: Καταραμένη ξενιτιά

Η Finos Film για τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Γυναίκα του γλεντιού και σύμβολο του ελληνικού κινηματογράφου»