Δεν είναι μóνο τα δóντια: Σοβαρó πρόβλnμα υγεiας για την Καίτη Φίνου – «Υπάρχει μόνο η καθυστέρnση τúφλωσnς»

Η Καίτη Φίνου σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Λοιπόν”, μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Τα σοβαρά προβλήματα υγείας της Καίτης Φίνου

– Είναι αλήθεια ότι λόγω του Covid σας έπεσαν τα δόντια;

Ναι, όλα συνέβησαν αφού αρρώστησα με κορονοϊό, τον Μάιο και νοσηλεύτηκα στο Ελπίς, τρεις μέρες με πάνω από 39 πυρετό. Έβλεπα αγγελάκια, το λέω σοβαρά, μου έκαναν κάποιες ενέσεις και ένιωθα σαν να είμαι στα σύννεφα. Βρισκόμουν σε έναν άλλον κόσμο. Ενώ είχα πρόβλημα με ένα μόνο δόντι, από εκεί και έπειτα ξαφνικά δημιουργήθηκε με όλα μου τα δόντια. Μετά άρχισα να βλέπω θαμπά, δεν μπορούσα να αναγνωρίσω άνθρωπο στα πέντε μέτρα. Νόμιζα ότι ήταν καταρράκτης, αλλά τελικά ήταν ωχρά κηλίδα, η οποία ως γνωστόν δεν παίρνει ούτε θεραπεία, ούτε κάποια επέμβαση. Υπάρχει μόνο η καθυστέρηση τύφλωσης.

– Μπορεί να χάσετε το φως σας;

Ναι, αλλά δεν θα είμαι η μόνη, συμβαίνει σε πολλούς. Δεν ξέρω μέχρι σε ποιο σημείο μπορεί να χάσω το φως μου, αλλά είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει τώρα. Ξέρεις γιατί; Γιατί έχω μια πολύ μεγάλη επέμβαση στην άνω γνάθο, καθώς έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη ζημιά από τα ιατρικά λάθη που έγιναν. Μέσα στις γιορτές είμαι με αντιβιώσεις, κορτιζόνες. Μεγαλώνω, σε λίγες μέρες μπαίνω στα 65. Είναι φυσικό να έχω κάποια προβλήματα, έχοντας κάνει και μια ζωή όχι μετρημένη, εδώ που τα λέμε.

– Στο παρελθόν χρειάστηκε να κάνετε βιοψία και πάλι δεν φοβηθήκατε ότι μπορεί λόγω της κληρονομικότητας σας να έχετε καρκίνο…

Ναι, δεν έχω κάνει μόνο μια βιοψία. Ποτέ όμως στη ζωή μου δεν είχα κανένα άγχος για τίποτα. Και όταν η αδερφή μου πέθανε από ανεύρυσμα και οι γιατροί ζήτησαν σε μένα και τον ανιψιό μου να κάνουμε μαγνητική, για να δούμε αν υπάρχει κίνδυνος να συμβεί και σε εμάς κάτι τέτοιο, δεν φοβήθηκα. Έκανα μαγνητική και ευτυχώς δεν είχα καμία προδιάθεση τέτοιας μορφής…

Η Καίτη Φίνου πιστεύει ότι την προστατεύουν άγγελοι

– Ίσως αντλείτε δύναμη από την πίστη σας στον Θεό…

Ναι, πιστεύω ότι έχω αγγέλους δίπλα μου που με προστατεύουν. Νομίζω ότι με όλα αυτά που έχω περάσει, ζω από θαύμα.

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Ανέκδοτο με ξανθιά ξαναμμένη: Πως κλείνει;

«Είμαι καλоριφέρ»: Χαμóς με αuτά που είπε ο Νίνο για την τεκνοθεσiα από ομóφuλα ζεuγάρια