Χαρτορίχτρα από την Πάτρα για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πίστευε ότι η πεθερά της τής έχει κάνει μάγια»

«Δύο φορές την είδα, ισχυριζόταν τα δικά της, εγώ δεν συμφωνούσα» τονίζει η χαρτορίχτρα, την οποία επισκεπτόταν η 33χρονη

Στο «Πρωινό» μίλησε σήμερα (Δευτέρα 4/4) η χαρτορίχτρα από την Πάτρα, την οποία είχε επισκεφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η χαρτορίχτρα δήλωσε για την 33χρονη, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, πως πίστευε ότι η πεθερά της, η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη και πατέρα των παιδιών της, τής έχει κάνει μάγια.

«Δύο φορές την είδα. Ισχυριζόταν τα δικά της, εγώ δεν συμφωνούσα με αυτά που ισχυριζόταν, της έλεγα ότι είναι αλλιώς τα πράγματα, εν πάση περιπτώσει» ανέφερε αρχικά η χαρτορίχτρα.

Ερωτηθείσα από τη δημοσιογράφο τι ισχυριζόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, απάντησε: «Ότι είναι μαγεία, ότι της κάνουν μαγεία και τα λοιπά. Εγώ της λέω ότι δεν βλέπω κάτι τέτοιο, εγώ λέω πρόσεξε γιατί θα έχεις και άλλο θάνατο».

Εν συνεχεία, τόνισε: «Έχασε το πρώτο της παιδί, είχε χωρίσει με τον σύζυγο και το πρόβλημά της είναι ότι της έχουν κάνει μαγεία, μήπως και γι’ αυτό χωρίζει με το σύζυγο κι έπαθε αυτό. Ήταν πολύ στεναχωρημένη, έκλαιγε, έλεγε ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ εγώ αυτό, ότι αγαπάω τον Μάνο και γιατί να χωρίσουμε και άμα χωρίσαμε από τα μάγια, γιατί δεν με ήθελε η πεθερά μου, από την αρχή δεν με ήθελε».

Η χαρτορίχτρα είπε στη συνέχεια: «Πίστευε ότι συγγενικό της πρόσωπο τής έχει κάνει μάγια, από το περιβάλλον του άντρα της. Η μητέρα του. Έλεγε τον καφέ η πεθερά της, δεν τον έλεγε επαγγελματικά απ’ ότι ήξερα. Απλά έλεγε τον καφέ και πίστευε η Ρούλα ότι θα ξέρει κι άλλα πράγματα.

(Έλεγε) ότι ο θάνατος της πρώτης κόρης, της Μαλένας, οφειλόταν στα μάγια. Μετά, από ό,τι έμαθα, πέθανε το μωρό και τελευταία η Τζωρτζίνα. Ισχυριζόταν αυτά, ότι της έχει κάνει μάγια συγγενικό πρόσωπο του Μάνου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1:

Λένα Παπαληγούρα: «Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει βιώσει σεξισμό, έχουμε ακόμα δρόμο για να διατυμπανίσουμε πως υπάρχει ισότητα»

Ανέκδοτο: Ο άντρας με τη ψιλή φωνή … που όλοι τον κορόιδευαν … τρελό γέλιο