«Bγαίνουν μετά από 30 χρόνια και μιλάνε… γιατί δεν το έκαναν τότε; Mετά δεν έχει καμία αξία…» – Κάθετος ο Τάσος Κωστής για το «Metoo» (Vid)

Latest

Ο Τάσος Κωστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Mega Καλημέρα» για το «Metoo», για τα 50 χρόνια στην υποκριτική, το ισχυρό «δέσιμο» με την σύζυγο του και για την περιπέτεια με την υγεία του. Παράλληλα, ο Τάσος Κωστής είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με τον καρκίνο στο παρελθόν.

«Δεν κατάλαβα πότε συμπλήρωσα περισσότερα από 50 χρόνια στην υποκριτική. Είναι σαν να ξεκίνησα χθες. Ήθελα να γινώ πιλότος. Κατά λάθος μπήκα στην υποκριτική και έμεινα. Γράφτηκα στη δραματική σχολή και μετά έμεινα. Όταν ξεκίνησε η τηλεόραση, τις παρουσιάσεις τις έκαναν μόνο ηθοποιοί.

Στο παρελθόν, κανένας δημοσιογράφος δεν έβγαινε ποτέ στην κάμερα για να μιλήσει. Και να μου προτείναν να παρουσιάσω κάτι, θα το αρνιόμουν. Αν θέλουν να κάνουν σειρές με κριτήριο τους ακόλουθους, θα πιάσουν πάτο, σκουπίδια», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

«Bγαίνουν μετά από 30 χρόνια και μιλάνε… γιατί δεν το έκαναν τότε; Mετά δεν έχει καμία αξία…»

Για το «Metoo», ο Τάσος Κωστής τόνισε πως, «βγαίνουν μετά από 30 χρόνια και μιλάνε… γιατί δεν το έκαναν τότε; δεν τολμούσαν. Όταν κάτι συμβαίνει πρέπει να το λες εκείνη την στιγμή, γιατί μετά δεν έχει καμία αξία. Γιατί να μην συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη; Τι έχει; Ψώρα;», συμπλήρωσε.

Για την σύζυγό του και το πρόβλημα υγείας που ο ίδιος αντιμετώπισε, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως, «κατάφερα να συνδυάσω την οικογένεια με την δουλειά μου, γιατί ήταν η «Πηνελόπη» πίσω και περίμενε. Αυτό είναι «σύντροφος. Όταν έμαθα ότι είμαι άρρωστος, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν ήξερα πόσο θα ζήσω. Ένιωθα ένα κενό. Όταν ήμουν άρρωστος, ήθελα να παίρνω δύναμη από εμένα, δεν ήθελα κόσμο δίπλα μου. Όταν ήμουν άρρωστος ούτε τον γιο μου δεν ήθελα δίπλα μου, γιατί είναι πολύ ευαίσθητος, θα «έσκαγε» από το να δείξει τι αισθάνεται».

Και συνέχισε: «όταν ήμουν άρρωστος, η γυναίκα μου κοιμόταν δίπλα μου. Πιο πολύ δυσκολεύτηκα να διαχειριστώ την κατάσταση της υγείας της γυναίκας μου, παρά τη δική μου. Δεν το έβαλα ποτέ κάτω και είμαι πάντα δίπλα στην γυναίκα μου. Αυτό θα πει σύντροφος, να θες με έναν άνθρωπο να είσαι μαζί».

«Ερωτευμένος δεν υπήρξα ποτέ, με την έννοια ότι «δεν μπορώ». Είχα δίπλα μου έναν άνθρωπο που εκτιμούσα. Η γυναίκα μου έκανε «κλικ» στην αρχή, γιατί ήταν ωραίο κορίτσι, 21 χρόνων. Ο μεγαλύτερος θησαυρός όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο είναι το τι κρύβει στον εσωτερικό του κόσμο», κατέληξε ο Τάσος Κωστής.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

3 διάσημοι που πέθαναν την ώρα του ⓢ.ⓔ.ⓧ

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Αποκάλυψη – Παντρεύτηκαν κρυφά στο Οικουμενικό Πατριαρχείο! (ΦΩΤΟ)