Τραϊάνα Ανανία – για το metoo: “Αν πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια” – βίντεο

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα» η Τραϊάνα Ανανία. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο κίνημα #metoo, στην πίστη και τον Θεό, τον λόγο που η μεγαλύτερη σχέση της κράτησε 6 μήνες και την ορμόνη του έρωτα που έχει…συνέπειες.

«Μακάρι να βγουν κι άλλα. Έχει βγει μόνο το 20%, μακάρι να βγει και το υπόλοιπο 80. Μακάρι να ανοίξει και ο χώρος του τραγουδιού, αλλά δεν πρόκειται, γιατί είναι πολύ κλειστός χώρος και όλοι γνωρίζουν τι έχουν κάνει», είπε αρχικά για το κίνημα του #metoo και τις καταγγελίες που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος.

Και πρόσθεσε: «Είπα πως αν ανοίξω το στόμα μου και πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια, αλλά δεν θα το κάνω. Νομικά, δεν θα βρω το δίκιο μου».

Για την πίστη της στον Θεό, εξομολογήθηκε: «Πιστεύω πολύ στον Θεό, σε βοηθάει να κάνεις αυτό που είσαι γεννημένος. Η πίστη παίζει καθοριστικό ρολό από το πρωί που ξυπνάω μέχρι το βράδυ, είναι ένας τρόπος να προσπαθώ να είμαι σε αβλάβεια».

«Επειδή έχω πολύ θυμό, η πίστη με βοηθάει να τον καταπίνω. Ήμουν σε χριστιανικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αντί να βοηθάει να πιστεύεις «σαμπόταρε» την πίστη σου», συμπλήρωσε.

Ποια είναι η άποψή της για τον έρωτα; «Ο έρwτας στη ζωή μου παίζει πρωταρχικό ρόλο, τον βάζω πάνω από όλα. Η μεγαλύτερή μου σχέση έχει κρατήσει 6 μήνες, η ορμόνη του έρwτα δεν αντέχεται να υπάρχει στον οργανισμό, υπάρχουν συνέπειες», κατέληξε.

Δείτε όσα είπε

ς

Ιβάν Σαββίδης: «Βόμβα» στο ΟPEN,έφυγε το Νο1 του καναλιού

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι συμβαίνει με την υγεία του;