3 διάσημοι που πέθαναν την ώρα του ⓢ.ⓔ.ⓧ

Αν είσαι διάσημος, ένα από τα αρνητικά είναι ότι τα ΜΜΕ ψάχνουν κάθε λεπτομέρεια της ζωής σου, ακόμα και το πως πέθανες.
Έτσι τις περισσότερες φορές μαθαίνουμε τα πάντα γύρω από τον θάνατο ενός διασήμου, ειδικά αν πρόκειται για πιπεράτες λεπτομέρειες όπως το να πεθάνει κανείς κατά τη διάρκεια της ερ.ω.tικής επαφής.

Billy Snedden

Ο Αυστραλός πολιτικός άφησε τη τελευταία του πνοή σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου το 1987. Το πτώμα βρέθηκε γυμνό, και με ένα προφυλακτικό φορεμένο. Δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία για να καταλάβουν οι αρχές ότι πέθανε κατά τη διάρκεια της ερ.ω.tικής επαφής. Το ακόμα όμως πιο ενδιαφέρον, είναι ότι από την έρευνα βρέθηκε πως η ερωμένη του ήταν η πρώην σύντροφος του γιου του.

David Carradine

Ο ηθοποιός που μας έμαθε Kung Fu μέσα από την τηλεόραση, βρέθηκε νεκρός στη Bangkok το 2009, από ασφυξία κατά τη διάρκεια ερ.ω,tiκών παιχνιδιών. Δεν βρέθηκαν στοιχεία για παρτενέρ, με αποτέλεσμα οι αρχές να καταλήξουν πως ήταν ένα παιχνίδι αυτο.ικανοποίησης.

Πάπας Ιωάννης XII

Ο συγκεκριμένος Πάπας, σε πολλά συγγράμματα της εποχής εμφανίζεται ως επιρρεπής σε όpγια και .ουαλικές επαφές με πολλές ερωμένες. Μάλιστα οι περισσότερες παρτενέρ του ήταν παντρεμένες, και αυτό το πλήρωσε με ένα χτύπημα στο κεφάλι με σφυρί, όταν τους έπιασε στα πράσα…