Αριστοτέλης Μπολοβίνος: «Δεν μου αρέσουν αυτά τα στερεότυπα στο φλερτ»

Με αφορμή την συμμετοχή στο νέο σίριαλ του STAR, IQ 160 παραχώρησε συνέντευξη ο Αριστοτέλης Μπολοβίνος στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο.

Το νεαρό μοντέλο με την διεθνή καριέρα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην καθημερινότητα του και την θέση που έχει σε αυτήν το φλερτ.

Όποιος θέλει να σε γνωρίσει πιστεύεις ότι έρχεται εύκολα ή δύσκολα για να σου μιλήσει;

Είμαι αινιγματικός, κρατάω τις αποστάσεις μου, αλλά δεν τσιγκουνεύομαι καθόλου στα συναισθήματα μου. Είμαι ανοιχτός σε κάθε είδους επικοινωνία αλλά, σε καμιά περίπτωση, δεν εμβαθύνω με τον οποιονδήποτε.

Εσύ κάνεις το πρώτο βήμα στο φλερτ;

Δεν μου αρέσουν αυτά τα στερεότυπα. Αν κάποιος θέλει να φλερτάρει, έχει κάθε δικαίωμα. Αν με ενδιαφέρει, δίνω χώρο. Όπως και εγώ, αν θέλω να φλερτάρω, θα προσπαθήσω να κερδίσω χρόνο. Αν δω ότι δεν έχω χώρο, θα το αφήσω. Δεν θέλω να φανώ ούτε άβολος ούτε βεβιασμένος. Θα πλησιάσω μια γυναίκα αν μου δώσει το πράσινο φως. Είναι ωραίο να υπάρχει το φλερτ, ειδικά με όλο αυτό τον οχετό που συμβαίνει στα social media. Το φλερτ είναι υγιές.

Έχεις δεχθεί φλερτ και από άντρες;

Ναι, αν και δεν τρέφομαι από τον θαυμασμό των άλλων. Συντονίζομαι και επικροτώ την έκφραση όλων. Θέλω ο κόσμος να εκφράζεται. Αν η έκφραση κάποιου είναι το φλερτ, καλό είναι να γίνεται, αλλά να μη φέρει τον άλλον σε δύσκολη θέση και να μην εισχωρεί στον προσωπικό του χώρο χωρίς την έγκριση του.

«Πρωταθλητής» και εκτός παρκέ ο Σακίλ – Η έκπληξη που έκανε στην καλή του (pic)

Πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ γνωστής τραγουδίστριας ο Γιώργος Λιάγκας