Πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ γνωστής τραγουδίστριας ο Γιώργος Λιάγκας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του nassosblog.gr,  ο παρουσιαστής μετά το τέλος της εκπομπής στον ΑΝΤ1, έφυγε από τον σταθμό έχοντας δίπλα του μια εξαίσια και πολύ γνώριμη σε όλους παρουσία, με την οποία κατέληξαν, μάλιστα, στην Βουλιαγμένη, για να πραγματοποιήσουν κάποια πλάνα που θα συμπεριληφθούν στο νέο της βίντεο κλιπ!

Είναι ωραία, είναι λαϊκή Ελληνίδα τραγουδίστρια και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη ενώ έχει καταγωγή από τα Κουδούνια Δράμας! Έχει σπουδάσει κι εκείνη δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή της Θεσσαλονίκης αλλά την κέρδισε ο χώρος του τραγουδιού αφού παράλληλα με τις σπουδές της έλαβε μαθήματα αρμονίας και κιθάρας!

Ξεκίνησε την καριέρα της, μαθήτρια ακόμα, τραγουδώντας λαϊκά τραγούδια σε νυχτερινά κέντρα της συμπρωτεύουσας και το 1996 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Εργάστηκε σε νυχτερινά κέντρα με μεγάλη επιτυχία, κάτι που συνεχίζει μέχρι και σήμερα!

Αυτή την σεζόν, μάλιστα, βρισκόταν στην Ακτή Πειραιώς έχοντας στο πλευρό της τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργο Κακοσαίο!

Ε, ναι λοιπόν! Αυτή που καταλάβατε είναι! Η Νατάσα Θεοδωρίδου ετοιμάζει κάτι καινούργιο, κάτι μοναδικό και στο πλευρό της θα σταθεί για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιάγκας κι εμείς αναμένουμε για το τελικό αποτέλεσμα!

Αριστοτέλης Μπολοβίνος: «Δεν μου αρέσουν αυτά τα στερεότυπα στο φλερτ»

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Θοδωρής Μαραντίνης! (pic)