Αποκάλυψη «βόμβα» μετά από 55 χρόνια: Ο λόγος που ο Πέτρος Κουτουμάνος παράτησε τη Ζωή Λάσκαρη στο μαιευτήριο όταν γεννήθηκε το παιδί τους

Latest

Η Ζωή Λάσκαρη το 1968 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί από τον γάμο της με τον Πέτρο Κουτουμάνο, τη Μάρθα. Στο σήμερα 55 χρόνια μετά ήρθε μια αποκάλυψη «βόμβα» για το σύζυγο της αείμνηστης ηθοποιού, ο οποίος την παράτησε στο μαιευτήριο όταν γεννήθηκε η κόρη τους.

Όταν εκείνος έμαθε ότι το παιδί είναι κόρη απογοητεύτηκε κι έφυγε από το μαιευτήριο!

Στις 10 Μαΐου του 1968 η Ζωή Λάσκαρη γεννάει τη Μάρθα, παιδί του τότε άντρα της Πέτρου Κουτουμάνο. Εκείνη η μέρα δεν ήταν και τόσο ευχάριστη. Θα αναφέρει η Ζωή στο περιοδικό Και το 1990:

«Από εκείνη τη μέρα θυμάμαι πόσο πολύ στενοχωρήθηκε ο Πέτρος όταν έμαθε πως γέννησα κορίτσι. Περίμενε τον γιο. Με το πού μπαίνει μέσα και μας βλέπει στο κρεβάτι της κλινικής, μας κοιτάει, γυρίζει και φεύγει τρέχοντας. Δεν ξαναπάτησε στην κλινική. Βέβαια μετά το μετάνιωσε που αντέδρασε έτσι. Όσο για εμένα, δεν με ένοιαξε καθόλου. Χάρηκα πολύ που έκανα κορίτσι και δεν με ενδιέφερε τι ήθελε εκείνος», είχε δηλώσει η αείμνηστη ηθοποιός σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Down Town.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γοργόνα η Δούκισσα Νομικού – Δείτε την να κολυμπάει σαν… την Άριελ (ΦΩΤΟ)

Νεαροί γονείς «έφυγαν» με δύο μέρες διαφορά αφήνοντας πίσω τους το νεογέννητο μωρό τους