Αποκάλυψη «βόμβα» για την Αλίκη Βουγιουκλάκη – «Όταν τελείωνε το γύρισμα ή η παράσταση…» (vid)

Latest

Για τις αναμνήσεις του από την συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο γνωστός συνθέτης Γιώργος Κατσαρός. Με την ευκαιρία, δείτε το καυτό ημίγμυνο κλικ της ηθοποιού από το 1960.

Μιλώντας για τις φήμες γύρω από τον δύστροπο χαρακτήρα της Ελληνίδας σταρ, ο Γιώργος Κατσαρός ξεκαθάρισε: «Ήταν σωστή επαγγελματίας. Ήθελε αυτό που ξεκινάει να το τελειώνει σωστά. Ήθελε οι συνεργάτες της να ακολουθούν οπωσδήποτε τις υποδείξεις της».

Διαβάστε επίσης: Τρεις για Ολυμπιακό στο Europa

Συνεχίζοντας ο μουσικοσυνθέτης επισήμανε: «Είχε πάντα δίκιο. Ήταν ένας σωστός επαγγελματίας, ο οποίος όμως όταν τελείωνε η παράσταση ή τα γυρίσματα, ήταν ένας άνθρωπος όλο γλύκα, που δεν είχες λόγο να πεις ότι τώρα μου έκανε παρατήρηση» συμπληρώνει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

«Είχε ένα δικαίωμα λόγω του μεγάλου ταλέντου της να κάνει και τις παρατηρήσεις της. Δεν ήταν κακό αυτό» πρόσθεσε κλείνοντας ο Γιώργος Κατσαρός.

Φήμες για χωρισμό – έκπληξη στη showbiz – Ζευγάρι πασίγνωστων ηθοποιών

Latest

Θυμάστε την Ναζλί από την τουρκική σειρά «Τα Σύνορα της Αγάπης»; Δείτε πως έιναι σήμερα στα 43 της η δημοφιλής Τουρκάλα ηθοποιός