Φήμες για χωρισμό – έκπληξη στη showbiz – Ζευγάρι πασίγνωστων ηθοποιών

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν γνωστό ζευγάρι της εγχώριας showbiz να σκέφτεται να χωρίσει.

Ο λόγος για τον Ιωάννη Παπαζήση και η Αναστασία Παντούση μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης, φαίνεται πως αντιμετωπίζουν κρίση στην σχέση τους, ενώ δεν αποκλείεται το ζευγάρι να έχει ακολουθήσει ήδη χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life, οι δύο ηθοποιοί τον τελευταίο καιρό κρατούν αποστάσεις ο ένας από τον άλλον, ενώ πλέον είναι αρκετός ο καιρός που έχουμε να τους δούμε μαζί σε κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση ή σε κάποια ανάρτηση στα social media.

Έχουν περιορίσει τις κοινές τους εμφανίσεις…

Οι δυο τους έχουν περιορίσει αρκετά τις κοινές εξόδους και το επόμενο διάστημα είναι καθοριστικό για το αν τελικά θα πέσει αυλαία στη σχέση τους.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση από την αρχή της σχέσης τους είχαν να επιλέξει να κρατήσουν αθόρυβο αυτό το ειδύλλιο, για αυτό και οι κοσμικές εμφανίσεις τους ήταν σπάνιες.

Η γνωριμία τους

Ήταν τέλη Απριλίου του 2021 όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες που έκαναν λόγο για ένα τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσα στον Ιωάννη Παπαζήση και την Αναστασία Παντούση.

Λίγες μέρες πριν, είχε προηγηθεί η αποκάλυψη του χωρισμού του δημοφιλούς πρωταγωνιστή από την επί 15 χρόνια σύντροφό του, Βανέσα Αδαμοπούλου. Ένας χωρισμός, που όπως είχε αποκαλυφθεί τότε, μετρούσε ήδη πέντε μήνες. Έναν μήνα νωρίτερα, στις αρχές Μαρτίου και η Αναστασία Παντούση είχε έμμεσα επιβεβαιώσει σε συνέντευξή της τον δικό της χωρισμό από τον επί 8 χρόνια σύντροφό της.

Οι δυο ηθοποιοί, γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στη δραματική σειρά του Open, ‘Κόκκινο Ποτάμι” και γρήγορα ήρθαν κοντά αφού ανακάλυψαν πως υπάρχουν πολλά κοινά σημεία ανάμεσά τους.

Γρήγορα έγιναν αχώριστοι κάνοντας μάλιστα πολλές κοινές εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας αποφεύγοντας ωστόσο πάντα να μιλούν στους δημοσιογράφους για την προσωπική τους ζωή.

Latest

«Χείμαρρος» για την Μαρινέλλα – «Στα πρώτα 15 χρόνια που μπήκα στον χώρο…»

Latest

Αποκάλυψη «βόμβα» για την Αλίκη Βουγιουκλάκη – «Όταν τελείωνε το γύρισμα ή η παράσταση…» (vid)