Έγινε γνωστό 27 χρόνια μετά: Αποκάλυψη Μάρως Κοντού για την Αλίκη Βουγιουκλάκη – «Πρέπει να ήταν βάσανο για εκείνη, δεν ήταν ποτέ…» (Vid)

Latest

Η Μάρω Κοντού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στους συναδέλφους της και έκανε μία αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε στους συναδέλφους της λέγοντας: «Έχω βαρεθεί να βλέπω συναδέλφισσές μου να έρχονται εδώ και να λένε παραμύθια. Δεν έχω πάρει χαμπάρι τι παραμύθια σας λένε; Παραμύθια καταγωγής, μόρφωσης, τέτοια. Έχω μεγαλώσει με συναδέλφους και δεν μπορώ να ακούω τέτοια. Μάλλον το έχουν πιστέψει. Έχω ακούσει τέρατα. Μια φορά μούτζωσα κιόλας. “Ηλίθια, να!”.

Έχω ακούσει να λένε “εγώ χρυσή μου ήμουν τριάντα χρόνια πρώτη” ή ότι “εγώ κατάγομαι από εκεί”. Και να ξέρεις τα αντίθετα. Αρκετοί ξέρουν. Τα μισά τα λέγανε και τότε και σιγά σιγά πολλαπλασιάστηκαν και ωραιοποιήθηκαν τα παραμυθάκια. Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι που είναι εκτός πραγματικότητας, που είναι ψέμα».

Η Μάρω Κοντού αναφέρθηκε και στον Λάμπρο Κωνσταντάρα αλλά και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη λέγοντας: «Θαύμαζα πολύ την προσωπικότητα της Ρένας Βλαχοπούλου, βοηθούσε χωρίς να φαίνεται. Είναι δύσκολο να κάνεις φιλίες μέσα στον χώρο γιατί μετά χάνεσαι. Ιδιαίτερος άνθρωπος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, τσαντίλας, ήταν λίγο δύσκολος.

«Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν κάναμε ποτέ παρέα, απλώς κάναμε μαζί μια ταινία. Η Αλίκη καμία στιγμή δεν ήταν ειλικρινής με τον εαυτό της. Πρέπει να ήταν βάσανο για εκείνη. Πάντα έβλεπα τα πράγματα απ’έξω. Φαινόταν ότι δεν ήταν ειλικρινής».

Πηγή: athensmagazine.gr

Latest

Μυστικός γάμος Νίκου Καρβέλα – Έλενας Φερεντίνου; Η αποκάλυψη του Χρήστου Φερεντίνου και η «άγνωστη» συγγένεια

Ανέκδοτο με αστυνομικό: Κυνηγάει η τροχαία έναν οδηγό που τρέχει με 200 χιλιόμετρα