Ανθή Βούλγαρη: Πίσω στο «Κοινωνία Ώρα Mega», μετά το χειρουργείο – «Καλημέρα σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Ελλάδας»

Με καλή διάθεση, επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η δημοσιογράφος

Στην ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» επέστρεψε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 19/4, η Ανθή Βούλγαρη, μετά την ολιγοήμερη απουσία της, λόγω του χειρουργείο που έπρεπε να κάνει. Η όμορφη δημοσιογράφος άφησε για μία εβδομάδα τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έκανε come back με ανεβασμένη ψυχολογία, περιγράφοντας όσα πέρασε στο νοσοκομείο και γνωστοποιώντας ότι υπεβλήθη σε γυναικολογική επέμβαση. Μάλιστα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, των οποίων η δουλειά είναι άκρως σημαντική και πολλές φορές «σωτήρια».

«Υγεία να έχουμε όλοι παιδιά. Πάνω από όλα υγεία, το λέω μέσα από την καρδιά μου. Καλή μεγάλη εβδομάδα, γιατί χθες δεν ήμουν εδώ και θα δούμε πώς θα βγει η εκπομπή, θα βγει, όμως. Να πω καλημέρα σε όλα τα παιδιά, σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Ελλάδας, τέτοια ώρα ξυπνάνε κι αυτά που πάνε στα χειρουργεία.

Τους λέω – επειδή μπήκα νωρίς εγώ στο χειρουργείο, μπήκα στις 7 – “είστε εντάξει, όλα καλά, καφεδάκι ήπιατε για να μπούμε;”. Όλα καλά. Χαμογελαστοί άνθρωποι. Σιδερένιοι όσοι είστε μέσα. Στις φρεσκομανούλες, να πω, να σας ζήσουν τα παιδάκια, γιατί εκεί που μπαινόβγαινα εγώ είδα πολλά παιδάκια.

Όλους τους περιποιούνται, δε με γνωρίσανε και όλοι μη νομίζεις. Μια απλή επέμβαση γυναικολογική ήταν. Θέλει το χρόνο του, όμως. Εγώ πήγα αμέσως να σηκωθώ και άσε τι έπαθα. Σε έβλεπα εγώ το πρωί, μη νομίζεις.

Παιδιά, 48 ώρες νηστική πριν το χειρουργείο. Καταλαβαίνετε, ήταν το χειρότερο για μένα. Με το που ξύπνησα, το πρώτο πράγμα που ρώτησα τον γιατρό,– ούτε πώς πήγαμε, τίποτα – ήταν αν θα φάω.

Καλά, μια αναισθησιολόγος, κούκλα. Τζούλια τη λέγανε. Και οι νοσοκόμοι πολύ ωραίοι όλοι» είπε χαρακτηριστικά η Ανθή Βούλγαρη.

Συνταγή: Αρνί στο φούνο με πατάτες

Μαίρη Χρονοπούλου: Τι συμβαίνει με την υγεία της; – «Το μόνο που δε φοβάμαι είναι ο θάνατος»