Μαίρη Χρονοπούλου: Τι συμβαίνει με την υγεία της; – «Το μόνο που δε φοβάμαι είναι ο θάνατος»

Από την Παρασκευή 15/4 η δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται στο νοσοκομείο

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της ξεκαθάρισε η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στο νοσοκομείο.

«Προοδευτικά καλύτερα. Είμαστε ακόμη στο ψάξιμο. Δεν είμαι βαριά άρρωστη. Για όνομα του Θεού. Απλά έχω μερικά κατάλοιπα από τις περιπέτειες της υγείας μου και από το πολύ κάπνισμα. Έχω αναπνευστικό πρόβλημα. Μετά έχω την καρδούλα μου από τις πολλές ναρκώσεις, που έχω υποστεί τα τελευταία 20 χρόνια. Προσπαθώ να συνέλθω» ανέφερε η σπουδαία ηθοποιός και τραγουδίστρια στο Debater.gr και τον Λάζο Μαντικό.

Σχετικά με τον συσχετισμό που έκαναν κάποιοι με το πρόβλημα υγείας της και τη συμμετοχή της στα γυρίσματα «Έτερος Εγώ», τόνισε: «Πώς κακοποιήθηκε η ασθένεια μου 8-9 μέρες μετά από τα Μέγαρα, που είχα γύρισμα; Ότι έφταιξαν τα γυρίσματα του “Έτερος Εγώ”; Μα είναι απαράδεκτο. Ποιος έγραψε αυτή την ανοησία; Πέρασα υπέροχα και βασιλικά στα γυρίσματα και είχα μεγάλη χαρά που συμμετείχα».

Φοβάται το θάνατο; Η Μαίρη Χρονοπούλου απαντά: «Το μόνο που δε φοβάμαι. Είμαι έτοιμη για τη μετάβαση, πολύ έτοιμη από καιρό».

Ανθή Βούλγαρη: Πίσω στο «Κοινωνία Ώρα Mega», μετά το χειρουργείο – «Καλημέρα σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Ελλάδας»

Yoga: Οι λόγοι για να τη δοκιμάσεις και να «κολλήσεις» – Όταν σώμα και μυαλό έρχονται σε επαφή