Αντελίνα Βαρθακούρη: Απενοχοποίησα τον συζυγικό καυγά – έξω μου λένε πάτα τον κάτω

antelina-varthakouri:-apenochopoiisa-ton-syzygiko-kavga-–-ekso-mou-lene-pata-ton-kato

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση της με τον άνδρα της, Χάρη Βαρθακούρη, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε χθες την Αντελίνα Βαρθακούρη στο «The 2Night Show» για μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την πορεία της στην τηλεόραση και την ζωή της με τον άνδρα της, Χάρη Βαρθακούρη, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Η πληθωρική παρουσιάστρια περιέγραψε τη γνωριμία της με τον Χάρη, τους πρώτους μήνες της σχέσης, που κατέληξε στον γάμο τους στην Κωνσταντινούπολη, και τη σχέση που διατηρεί έως σήμερα με τον πεθερό της Γιάννη Πάριο.

Για την πρώτη επαγγελματική συνεργασία τους στην τηλεόραση, τη σειρά του Star «Globetrotters» δήλωσε: «Ήταν κάτι πολύ όμορφο. Αυτό που έδωσα εγώ στον κόσμο είναι ότι απενοχοποίησα τον συζυγικό καυγά. Αυτό που είμαι με τον Χάρη είναι το κάθε ζευγάρι. Το τέλος είναι ότι μπορεί να τσακωνόμαστε αλλά μετά είμαστε ένα. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο ειδικά για τα νέα ζευγάρια που έχουν μάθει να φεύγουν. Εισπράττω την αγάπη βγαίνοντας έξω από τις γυναίκες που μου λένε καλά κάνεις “πάτα τον κάτω” μου λένε».

Για τη ζήλια, η Αντελίνα Βαρθακούρη είπε: «Δεν θα ήμουν με τον Χάρη αν ζήλευα ουσιαστικά. Αυτό είναι ένα παιχνίδισμα. Είναι ένας καλλιτέχνης και η ζωή του είναι δύσκολη. Μπορώ να καταλάβω ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε σε σχέση με την απιστία. Είμαστε άνθρωποι. Με ενοχλεί η λέξη απάτη. Με ενοχλεί να με απατάς με την έννοια της λέξης. Δεν μιλάω για το σεξουαλικό κομμάτι. Αυτό μπορεί να συμβεί. Απάτη μπορεί να είναι να πω κάτι σε κάποια άλλη αυτό που το λέω μόνο σε σένα. Αυτό είναι μεγαλύτερη απάτη από μια βραδιά απερισκεψίας».

Όσο για την εκπομπή «Σου Κου Family» που παρουσιάζει με τον Χάρη τα σαββατοκύριακα στον Σκάι, η Αντελίνα είναι αισιόδοξη.

«Πιστεύω στην τηλεοπτική μας συνύπαρξη με τον Χάρη. Αρκεί να δει κάποια πράγματα που δεν βλέπει. Πρέπει να κάτσει να δει αν αυτό το πράγμα πραγματικά το γουστάρει. Αν το γουστάρει πρέπει να μπει στο ρεπορτάζ, στο τι γίνεται μπρος και πίσω από τις κάμερες. Αν μπει σε αυτό θα είναι πολύ καλός. Απλά δεν βγάζει ακόμα το ζουμί που πρέπει να βγάλει. Στην αρχή μου έλεγαν ότι δεν τον αφήνω να μιλήσει. Εγώ έβλεπα ότι μερικές φορές δεν θέλει να μιλήσει για κάποιο θέμα με μια ματιά. Τον έβαλα με το ζόρι να δει “Survivor” για να ξέρει τι συμβαίνει στο πρόγραμμα και στη θεματολογία της εκπομπής. Δεν τα παρατάω μαζί γιατί αν μπει σε αυτό θα του αρέσει πολύ, αρκεί να κάτσει».

vangelis-germanos-kai-kostas-leivadas-sto-mousiko-kouti

ΕΡΤ Μουσικό κουτί: Βαγγέλης Γερμανός και Κώστας Λειβαδάς στο Μουσικό Κουτί

mastercher 5

MasterChef spoiler 21/4: Το κακό πιάτο, η αποχώρηση και τα κλάματα